Halloween med Familjen Addams

Morticia vaknar upp lagomt till kvällen och känner av en lite ännu mer ockult stämning än vanligt. Den är lite mer annorlunda än den vanligtvis är... Hon inser att det är halloween och leendet drar sig ända upp till öronen.
 
 
Hon stänger igen luckan till sopkompressorn och tittar lite deprimerat på den svindyra spisen. De kommer ju aldrig använda den... Blodglögg går inte att laga än så länge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Befordran
 
Malcolm tror på halloweens krafter, han har blivit befordrad till låtskrivare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
School girl
 
Wednesday lever med det ockulta och övernaturliga jämt och måste tyvärr spendera kvällen läsandes läxor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Halloween fest
 
Fast det är det väl alltid i Moonlight Falls? Morticia drar ut till närmaste krog, den som är helt dekorerat i hennes stil. Som en vampyr trivs att ha det helt enkelt. Det står några minde intressanta tjejer i hörnet som verkar prata om henne....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är fullt drag ute på krogen och Morticia bidrar med att blanda några exeptionellt goda drinkar. Inget rött i glasen?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Krogen håller på att bli riktigt packad. Både på folk och... i sinnet. Morticia undrar om hon kanske använde lite för mycket av det "goda". Hon börjar snart må riktigt riktigt illa, men hon känner sig ganska vaken i skallen. Hon blir lite nervös av en tjej i kort hår och glasögon som börjar stirra ut henne ordentligt. Är hon en polis? Vad är det som händer?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Graviditet
 
Morticia går tillbaks för att i smyg slänga bort alla drinkar ifall det var något fel med dem, och då växer magen ut! Ett syskon är på väg till Wednesday! Så det var därför hon mådde så illa. Inga fler drinkar för Morticia ikväll med andra ord.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mortica är redan förväntansfull. En till vampyr till släktet Addams! Som den familjesim hon är vill hon ha många barn, så det kanske inte är det sista. Bara att påbörja sin graviditet under halloween. Morticia charmar snabbt in sig hos den underliga simmen som stirrade så mycket på henne, och inviger fotbollspelet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I vampyrnästet
 
Wednesday har skoldag även imorgon och Malcolm sätter sig och berättar en skräckhistoria för henne innan läggdags. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*Där ser ni Wednesdays fina byrå*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Morbida Morticia
 
Morticia kommer hem och är på ett strålande mordisk humör. Det är vad graviditeter, och halloween, gör med henne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med tända ljus
 
Står Malcolm och hoppas på ännu mer vetskap i sin forskning nu under den extra övernaturliga natten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...
 
Jag tror han just lärde sig något ni inte ens vill veta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inte ens vampyrer går säkra under halloween.
 
Någonting väcker Wednesday mitt i natten och hon går som i trans till spegeln för att byta sin frisyr till flätor, samt att skugga ögonen i en mörkt brun nyans. "Något sa mig att det är såhär jag ska se ut... Vad händer?"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Samlarassistenten
 
Vet ni vad Malcolm gjorde? För sina livslånga belöningspoäng köote han samlarassistenten. En "assistent" som visar på kartan exakt var de olika saker han behöver samla på är. I detta fallet så behöver han olika småkryp, metaller och örter till att göra sina elixir. Finns jättemånga olika saker att hitta och samla på, och nu behöver han inte ens leta själv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blänker
 
Innan natten blir till dag har han hunnit hittat en hel del av vad han behöver. Awesome!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
It's boiling
 
Malcolm börjar bli riktigt bra på det här. Under den över-övernaturliga natten har han skapat sin första solskyddskräm för vampyrer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vodoo docka?
 
Wednesday kunde inte somna om och sitter nu inte och är lika vänskaplig som hon brukar med "kompisen". Hon ser mer ut att utföra någon vodoo på den...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spegelbyrån
 
Morticia står och drömmer sig bort i den fina spegelbyrån. Om kärlek, och sånt hon gillar. Något som i det här fallet inte hör till kärlek är att hon nyss blivit befordad till bedragare, från att ha varit inkasserare. Hon har även valt den onda kriminella inriktningen. Hon har fler förmågor än att bara vara tjuv, det är inget hon tvekar över. Speciellt inte under den här natten...
 
 
 
 
 
 
 
 
Familjen Addams halloween påverkade dem alla på något sätt. Med deras redan övernaturliga krafter finns det inget starkare än kombon med självaste halloween. Ett barn är på väg och Wednesday ser äntligen ut som hon ska. Det är vad krafterna sa till henne, i alla fall...
 
 

Vill du vara min för evigt?

Morticia och Malcolm är kärare än nånsin. De båda tror på evig kärlek, och när Wednesday äntligen hade somnat gick de iväg en bit bort från huset för att ta ett steg längre i deras relation.
 
 
De ville bara ha något privat och intimt, helst med en någorlunda fin miljö.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marriage
 
Förlovningen hade ju redan skett för längesedan så nu var det dags! Dimman låg tät bakom klippan och man kunde höra vågorna slå emot väggarna ända hit upp. Morticia brydde sig inte ens om att ta på sig finklänningen. De bestämde sig impulsivt för att sätta slag i saken direkt efter de kommit hem från jobbet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just married!
 
Men de kunde inte stanna ute alltför länge. Snart skulle dagsljuset skölja över den övernaturliga staden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
... Försök inbilla er att dom kysstes fint!! Ja, det är tanken som räknas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wednesdays födelsedag
 
Japp, det är dags för Wednesday att växa upp och bli ett riktigt barn! Hon kommer väl aldrig vara ett "riktigt" barn eftersom hon är vampyr, inte ett vanligt barn i alla fall, men hon ska bli äldre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...
 
Hon kanske inte har lungkapacitet till att blåsa ut ljusen från det avståndet, men hon försöker!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja! Men ni ser ju. Helt skelögd och allt. Jamen nu kör vi, ett fullvuxet barn ska du bli.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär ser hon ut
 
Obrydd redan som barn. Beror på vad vi pratar om förstås, hon är ett mycket mycket smart barn kommer ni märka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Besatthet
 
Jag menade faktiskt det jag sa om smart, men något jag aldrig stött på hos barnsimmar förr är denna besatthet vid att kolla efter monster under alla sängar! She's kind of a monster herself?! Hon gör det i alla fall, hela tiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wednesdays rum
 
Hade minsann inte tagit någon bättre bild tills vidare! Ni kommer få se hennes rum bättre sedan. Rökmolnen under sängen? Jo, som jag sa, hon har en besatthet att kolla efter monster under sängen. Och när hon gjort det, blir det ett spökligt ljud också kommer denna rök. Sedan går det inte för henne att lägga sig och sova i den. Det går helt enkelt inte att välja möjligheten. "Aldrig att jag lägger mig i den sängen och sover" står det. Eller något sådant.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läxläsning
 
Wednesday är smart och blir klar med läxorna väldigt snabbt. Faktiskt, enda gången hon umgås med andra simmar/barn är då de ska göra läxor tillsammans.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Par-tey
 
Malcolm har blivit bjuden på kändisparty eftersom han är mer kändis än Morticia, utan ha gjort något för det. Han fick automatiskt 2 stjärnor efter att ha blivit förlovad och gift med henne. Morticia själv har dock bara en. Wierd thing!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mind reader
 
Han passar på att läsa lite tankar och sånt. "Mouhahaha, vad är det för folk som bor här?! Är de rika?!" Älskar den här fördelen med vampyrer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alkemi
 
Malcolm gick runt på varje våning och undersökte det stora huset. I ett litet rum i en skymd vrå hittade han alkemistationen. Han har redan varit på den som står i elixirhandlen och han kan bara inte hålla sig ifrån att tända ljusen och öppna den tjocka boken med alla elixir och formler som finns att lära sig... Nyfikenheten är för stor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Morning after
 
Det kan hända att Malcolm fick i sig en och annan drink för mycket på festen. Speciellt då han satte igång och pratade med gästerna om allt han ska åstadkomma inom alkemi (har banan ändrats? han gör ju karriär inom musik.) När han tvingade sig ut i dagsljuset för att gå ut med soporna han kräkts i stod en vit häst där. Han tror i alla fall det, man kan ju aldrig veta säkert om det här var vad han såg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad är detta?
 
Renovering, och ordentligt den här gången! Morticia har köpt en belöning för sina livslånga belöningspoäng. (Det får man alltså om man uppfyller önskningar simmen har. Det kan vara allt från att skaffa barn till att äta en tallrik med spagetti och köttfärssås.)
 
Jag valde att Morticia plötsligt skulle få ärva massa pengar från en släkting som just gått bort. Något i stil med "Dödsfallet och tidpunkten om den förfrågade belöningen är ett rent sammanträffande." Jojo, sure! Creepy sim world. Dödar sina släktingar för att få ärva.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder på sovrummet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
L-ove it.
 
Deeply in heart. Låt mig få ha det så! Ja, i verkligheten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kök
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The occult corner
 
Samma här, wouldn't thank no to it! Sjukt nöjd med tapeterna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blivande vardagsrum
 
Det lila rummet då. Älskar valvet och älskar tapeterna även där. Inte för att glömma lampan där. Detta gråa rum ni ser hör alltså till 'the occult corner' som visades.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Big update! Hoppas ni gillar det. Fortsätt komma med synpunkter/kommentarer :)
 
 

Förbannelsen över huset

Stämningen är på topp hos familjen Addams, just nu. Man shakear och har kul helt enkelt!
 
 
As I wrote.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På gården
 
Den vilda hästen har inte lika kul. Gillar inte Morticia. Du skräpar ner i naturen, ser du inte det?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissa arbetar nattetid
 
Och då måste det införskaffas en nanny. Ja, "införskaffas" och införskaffas, men ni fattar. Kände dock inte av dom bästa vibbarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag antar att han leker med Wednesday, fast ser lite farligt ut?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Befordran!
 
Malcolm är befordrad. Jag har svårt att hålla koll på alla steg, men här har han mest troligt blivit befordrad till musiktalangscout. Där innan var han bandmanager!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Morticia kommer hem och vinkar Wedneday hej.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03:00
 
Dags att lära Wednesday att prata och förstå! "Den stora snömannen är den riktiga jultomten. Alla andra barn är bara för dumma för att fatta det, det var deras föräldrars fel."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

05:00
 
Det är snart läggdags för Morticia. Hon verkar ha bytt träningskläder av någon underlig anledning. Så hon tränar/dansar, förmodligen till EBM. Det är hårt dunkande techno-liknande musik i alla fall. Kör hårt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Äntligen sovrum
 
Äntligen ett sovrum till familjen Addams! Slippa sova i hallen sådär.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ännu en
 
Ny nanny. Som inte alls ser särskilt road ut. Stupid nannys!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Djuren på gården
 
Det är ju som om dom hade husdjur! Denna lilla tvättbjörn uppför sig dock inte särskilt. Det kanske ligger en förbannelse över huset? Varje djur och människa som kommer hit beter sig illa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Dödsfall
 
Jag skojar inte, det var en zombie som dog. Den stod och zombiesade sig sådär, sen bara dog den. Zombiens tid var inne helt enkelt! Nu får jag en fin gravsten på gården.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Waaaah
 
Malcolm tycker att gravstenar är aaaawesooome!!
 
 
 
 
 
Next epsiode out probably this night.

Den ockulta natten

Dagarna hemma med Wednesday går långsamt. Morticia läntar tillbaks till jobbet en aning, främst för att dra in mer cash till familjen. (Jag själv håller på att bli tokig hur fattigt dom har det!)
 
 
 omnomnom with vampire teeth
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dags att växa upp!
 
Men dagarna går ju ändå relativt snabbt i simsvärlden så nu var det redan dags för Wednesday att nå nästa åldersstadie i livet, småbarn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådärja, ett litet leende Morticia!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och som uppväxtritualen följer lägger man spädbarnet på golvet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...
 
Och poff så utvecklas simmen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wednesday som småbarn
 
Eller toddler, på engelska. Riktigt söt in my opinion! Toffsarna passade henne ypperligt. Då får man införskaffa lite leksaker, som "klossleksaken". Barnet ska få klossarna att passa in rätt i formerna på leksaken. Jag vill att Wednesday ska bli en smart sim så där ska jag placera henne resten av hennes småbarnsår (hehehe).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
How cute
 
Ur en fantastiskt fin far-och-dotter-kameravinkel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fullmoon is rising
 
Fullmånen är på väg upp. Varulvarna ylar, vampyrerna får något sorts psykiskt break-down (jag kan inte förklara vad det ser ut som), häxorna ler brett mot månen och älvorna sticker direkt ut i naturen. Kanske ungefär så! Spökena spökar på kyrkogården, fast vi vet ju sedan innan att de inte jämt gör det under den ockulta natten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snart uppe. Morticica går alltid ut på gården och kikar när fullmånen är på väg upp. Det är det mest fantastiska med natten, förutom att suga en främling blod förstås.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potträning
 
Såhär spenderar Malcolm sin natt. Pottränar Wednesday. Men det måste göras och jag vill att Wednesday ska hinna lära sig så mycket som möjligt! Man kan dock undra vem som ringer och stör honom?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Samtidigt utanför
 
Ja, vi får ju inte glömma zombierna. Här är den första som närmar sig huset.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den andra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-.-
 
That just looks said..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gruppträff
 
Sedan var dom några stycken. Trevlig gruppträff sådär!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, bad-ass pictures! Dom tror i alla fall att dom är sjukt läskiga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I gryningen
 
Morgonen närmar sig och då är det dags att gå och lägga sig. Fortfarande inte mörkläggningsgardiner dock, damn!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ooops! Skulle inte ha sagt det där högt. Lugn Malcolm, du drabbas inte av solljuset som läcker in. Du får väl veta sanningen då.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Happy moment
 
Det lyckliga ögonblicket när de slipper oroa sig för att brinna upp - inne. Om dom inte sätter igång och lagar mat på spisen då... Blodglögg?
 
 
 
 
 
 
 Kompis
 
Wednesday har fått en särskild present skickad till sig av en avlägsen moster (eller något sånt där). Jag älskar verkligen den här! Varje småbarn får ett, det är bara småbarnet som kan se den och så fort umgängesmätaren skulle sjunka får den direkt närhet av "kompisen" ifall barnet leker med den. Följer även upp i åldern då simmen blir barn. Kanske tonåring med? Fast det är ju lite väl löjligt, om det nu är så. Don't remember...
 
 
 
 
 
 
 
 
Fick stora klagomål av att 'Family Addams' inte är korrekt engelskt stavat på den här bilden. Jag vet det och jag lär göra fler bilder där jag skriver korrekt! Bara för eran information.
 
 
 

Reklam/Min sång

Reklam för min personliga blogg. Har precis lagt ut min nyskrivna låt där. Betyder om ni checkar in den/skriver något!
 

Thy Inspiration

Inspirationen bara flödar... Denna kommer nu hänga med i slutet av varje inlägg.
 

Vampyrhjärtat klappar hårt

Malcolm svischar förbi sitt halvfärdiga hus på väg till jobbet. Han har inte riktigt hunnit smälta det här med barn än, men tids nog ska han nog lyfta i barnet och känna lite love. Helst mycket love, men jag verkar inte kunna läsa av honom så bra...
 
 
Ni minns vad han jobbade som? Som scenarbetare. Kläderna vore kanske inte helt fel förutom att spelet knäppat till sig så att man ÄVEN har på sig dessa "arbetarkläder" när man är typ, rockstjärna. Vi får verkligen hoppas att det ändras med spelets gång, that's not a rockstar look! haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Senare samma dag
 
Morticia går hemma med Wednesday och blir mer och mer förälskad i sin Malcolm som är ute och försörjer dem båda. Vampyrhjärtat klappar hårt när hon samma eftermiddag plockar fram en av förlovningsringarna som ska gå i arv efter hennes gamla, gamla vampyrmormor. "Vill du gifta dig med mig...?"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Malcolm blir stum. Han har varit förälskad i Morticia sedan dag ett, och inget som redan hänt hade kunnat vara mindre förhastat än det här.
 
 
 
 
 
 
 
 
Aaaaw, seriously how cute? Hans leende säger allt. Om än han har förmågan att se mindre begåvad ut ibland. Han är riktigt lycklig, och Morticia hade i för sig inte väntat något annat svar än ja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gosh what I love this picture! De bländas av facklans sken framför vaggan av deras nyfödda dotter. Malcolm har äntligen hittat rätt. Efter år av rockstjärnedrömmar och mindre planer på seriösa förhållanden, har han aldrig känt såhär förut. Aldrig haft en tanke på att förhasta sig. Welcome to the world of love, dude. This is a love story to remember!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blodsband
 
Nu tillhör Malcolm blodsbandet! Inte pga förlovningen, men pga nyfödda dottern tillsammans med grundaren - Morticia. Nu kan jag börja samla legacypoäng till familjen för hans räkning med! Här kommer lite information om Malcolm.

Namn: Malcolm Harris
Ålder: Ungdom
Levnadsform: Vampyr
Livsönskan: Rockstjärna (nå nivå 10 i en karriär inom musiken (rockgrenen)
Personlighetsdrag: Övernaturligt fan, inget sinne för humor, hatar naturen, geni, lättimponerad
 


 
 
 
 
 
 
 
 
Vampire child
 
All kärlek gör Malcolm mer inställd till sin dotter. I för sig har inte Morticia kunnat släppa henne ur sikte, hon har lätt för att bli ego. Men saker verkar helt enkelt lägga sig på plats.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tror inte att Wednesday vet att hon är en vampyr än. Eller tror ni att hon vet det?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
House from the outside
 
Som ni redan anade i förrförra bilden har jag smygit dit ett fönster. Visst, det är inte så uppskattat och nyttigt att släppa in dagsljus hos vampyrer, men det är jag som spelar och det blir snyggare med ett fönster här och där! Än har de bara råd med ett dock. De är nog lika glada för det.
 
 Stalkern i hockeyfrilla där ute? Ingen aning.
 
 
 
 
 
 
 
What the..
 
''
Jag satte dit fönstret på natten när de för ovanlighetens skull låg och sov, så jag förstår om Morticia inte fattar någonting. Och blir en smula arg. Vakna upp i solljuset? Jag måste nog skaffa mörkläggningsgardiner.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På uppdrag
 
På uppdrag av Morticia, och av sig själv i för sig som också är vampyr, sticker han till elixirhandeln för att undersöka ifall det kan ha vampyrsolskyddskräm. Fan, jag kanske är för elak mot dem? (fact: de påverkas inte av solljus inne. but they don't know! hahaha)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vid kassan står den mest deprimerade vampyren jag någonsin har sett. Men vem vet, han kanske har jobbat där i 1000 år?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tar saken i egna händer
 
De hade inte solkrämen. Ändå stod det en vampyr i kassan.  Han kanske helt enkelt aldrig går ut ur butiken? Nej, nu ska jag sluta mobba honom. Malcolm tar saken i egna händer - här ska skapas egna elixir! (Jag har dock erfarenheten av att vampyrsolskyddskräm är något man lär sig skapa efter ganska många nivåer avklarade i alkemi, men stå du där ett tag.)
 
 
 
 
 
 
Fortsätt gärna sprida er kärlek/hat till familjen! Jag lovar att de ska få veta vad ni tycker...
 

Push that baby out

Graviditeter går som sagt snabbt i simsvärlden, och den här morgonen kändes det inte riktigt okej.
 
 
Fast kanske inte känns så bra att bli utstirrad sådär under en plågsam, gravid morgon?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BABY ON IT'S WAY
 
"Gööör något då?!" Ja, alltså det är Malcolm som talar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Aaaah, vad ska jag göra?!" Morticia pustar och stönar och han... tycker detta är hans värsta moment i hela sitt liv. Visst var du medveten om att hon var gravid?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mot sjukhuset
 
Hon åkte till och med taxi dit själv. Malcolm verkade inte vara i stånd till att följa med...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
It's a girl!
 

Generation 2 är född! En flicka, och Morticia skulle kunna knivhugga simmen som stirrar för länge på hennes dotter. Hon döps av någon outgrundlig anledning till Wednesday. Ett namn Morticia känt starkt för länge. Och jodå, Malcolm hann dit i tid.
 

 
info nr 1: i legacy-historier räknar man vissa poäng. varje legacy börjar med 1 poäng, det för att man får 1 poäng för varje generation. i detta fallet har alltså familjen Addams nu 2 poäng! men föds det ytterligare ett barn i denna generationen, ges det ej ut mer poäng. en poäng per generation. man kan få poäng för fler saker, det kommer tas upp när de tillfällena kommer.


info nr 2: när det föds en ny sim, eller att en sim växer upp, väljs oftast ett personlighetsdrag automatiskt och att du även får välja ett själv. spelar du legacy MÅSTE du slumpa fram alla egenskaper du själv får välja, oavsett när, genom den lilla tärningen. i detta fall blev egenskapen "virtuos" bestämt av spelet, och egenskapen "modig" framslumpad av mig.
 


 
 
 
 
 
 
 
 Welcome home, Wednesday
 
Wednesday ligger sött i sin vagga medans Morticia uttalar någon ritual(?) för henne. Jag är inte säker, men det ser lite så ut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Later that night
 
Det ser inte bra ut. Wednesday ligger och skriker i vaggan, av hunger eller av en stinkade blöja. Morticia hatar att bli väckt, och eftersom hon är en ond sim blir det lite en lite väl aggressiv scen... Det är ju trots allt ditt nyfödda barn, kom ihåg det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som sagt, kom ihåg det. Jag vet inte vem du anklagar, men han där uppe bör inte ha något att göra med det i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, långsinta kvinna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Getting joyful
 
Men inget går upp mot lite dirty dance. Eller vad man vill kalla det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kanske lite besatt-av-demon-dans för Malcolms del. Looks a little frightening.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Men vi alla har ju våra olika sätt att dansa på! Right?
 
 
 
 
 
 
Nästa episod kommer antagligen redan ikväll. Det kommer som sagt bli rätt tätt med episoder nu, måste skriva i kapp i takten jag spelar!
 
 

More supernatural changes

INFO: Det det kommer bli väldigt många uppdateringar nu i början eftersom jag helt enkelt måste "skriva" i kapp så inte själva spelandet kommer alldeles för långt. Just so you know :)
 

 
Morticia stod bara och tränade framför stereon som vanligt, när plötsligt magen gjorde ett skutt ut. Generation 2 är redan på väg!!! Dom glömde visst att skydda sig förra natten (och snabbt ska det ju gå). But kids - use protection. Don't get pregnant with a guy during the first night he moves in.
 
Ja, hon ser ju nöjd och glad ut! Hon är en familjeinriktad sim så förhoppningsvis blir hon en bra mamma. *erhm* vänta bara...
 
 
 
 
 
 
...
 
Också fortsätter vi träningen! "Not even a baby stops me."
 
 
 
 
 
 
På simfestival
 
Kvällen tog inte slut där. Trots ett utmattande träningspass fanns det ingen tid för vila. Lite trolleritricks på scenen kan kanske göra susen?
 
 
 
 
 
 
Like a zombie
 
I nya mammakläder ser hon lagomt borta ut, helt uttröttad, när hon står och dansar till showen på scenen. Hon dansar - det är trolleritricks som visas upp, ingen dansar till trolleritricks.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Väl hemma fortsätter galenskaperna och hon börjar smida onda planer åt sin nyinflyttade pojkvän. Var det ett otroligt ogenomtänkt beslut det här, Malcolm och ett barn. Eller är du bara gravid?
 
 
 
 
 
 
A cruel face says everything.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Midnight snack
 
Jaja, ät din plasmafrukt och gå och lägg dig!!
 
 
 
 
 
 
 
Färdigheternas esse
 
Också fortsätter vårdslösheten. Jag har väl visserligen lite koll på henne, jag vill ju helst att det faktiskt BLIR en generation 2 av det här. Malcolm har förresten blivit befordrad till scenarbetare och jobbar hårt på gitarren för att en dag faktiskt kunna bli musiker.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pink is ugly
 
Det kan inte vara helt lätt att vara gravid i dom här kläderna, det förstår jag. Magen växer i en skrämmande takt och kläderna byts lika snabbt. Jag är ledsen att du ens behöver gå ut med soporna såhär, men det känns helt enkelt ovärt att skapa en helt ny klädstil åt dig för bara en dag... Jag räknar med att graviditeten bara varar i en dag till.
 
 
 
 
Det är nog helt enkelt dödligt skrämmande att vara gravid i sims!
 
 

Kärleken är blodröd

Gårkvällen var en riktig dröm. Morticia kan inte riktigt tro det själv, men hon börjar redan bli kär... I Malcolm. Malcolm heter han. Malcolm och Morticia.
 
 
"Hello wooorld! Just wanted to say that I'm in love. Or at least it feels so.. ♥"
 
 
 
 
 
 
 
 
På dagarna innan jobbet står det ofast en vampyr-papparazzi utanför, eftersom Morticia nu är kändis. Hon har en stjärna, vilket man kan få om man lyckas imponera på en kändis nog mycket. Men dom vill fota henne ändå ser ni!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På nätterna kan det stanna förbi ett och annat spöke som Morticia diskuterar med. Död och sånt. Hur det känns att vara död på riktigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På Vargs Taverna
 
Ursäkta, men det är väl inte Morticias fel att ni inte bli serverade eran mat? This town is just too wierd, she thought..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeah, right!
 
Säger hon och ber sedan Malcolm att flytta in, på tredje dejten! Du är nog minst normal i den här staden. But I guess it's cute. Med lite pengar från Malcoms håll kunde de skaffa sig en gemensam säng (r.i.p. altarsängen).
 
 
 
 
 
The change
 
Samma natt vaknar Malcolm till av att något inte står rätt till. Jag vet inte om han trodde något annat, men han håller definitivt på att förvandlas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Drama drama!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vampire look
 
Men hej där. Blev ju inte så pjåkigt! Hoppas du trivs.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja då vaknar ju förstås Morticia till liv och hoppar på honom. Hoppas inte jag har några barn till läsare! Ni vet, det är bara ett spel. Men när jag spelade och var barn spelade jag the sims 1, då kom storken med en vagga - om man pussats nog länge. Det ni.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett stilla liv i en enkel vampyrlya
 
Vampyrer lär sig färdigheter snabbare på natten. Vanliga simmar lär sig inte färdigheter snabbare på dagen, suckers!
 
 
 
 
 
 
 
 
Musiker
 
Gitarren blir Malcoms bästa vän, han har tagit ett jobb inom musik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Man vet aldrig vad man hittar bakom hörnet på väg till toaletten. En hund till exempel!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Saturday night
 
Morticia och Malcolm är bjudna på poolparty, utan pool. Morticia är besviken...
 
 
 
 
 
 
 
 
At Malcolms old home
 
Insåg att det var hans tidigare rumkompisar som bjudit in dem på fest och att det helt enkelt var här han bodde innan. Mycket mer fancy, och med ett fint lila rum. För tillslut däckade tjejerna som varit rumskompisar med honom i varsitt sovrum och detta blev över. Han satte sig invant vid datorn och Morticia brydde sig inte ett skit om att hon ryckt ut honom ut sitt ungkarlsliv med hårdrocksdrömmar. Now he's hers! "mouhahahaha" Men lugn, vi ska satsa på hårdrocksdrömmarna ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nästa dag...
 
Det är rea i livsmedelsbutiken. Morticia går lös på så många plasmafrukter hon har råd med. Kan förstå att man blir less plasmajucien och plasmaapelsinjuicen. Japp, 2 sorter!
 
 
 
 
 
 
 
 
Under tiden har Malcolm avverkat sin första arbetsdag. Det firar han med att läsa en bok, ståendes, utanför arbetsplatsen.
 
 
 
 
 
 
Nya arbetskläder
 
Morticia fortsätter göra succé som kriminell och har nu fått nya arbetskläder i och med att hon blivit befordrad från "buse" till "flyktbilsförare". Tydligen bör man se ut såhär då! Men Morticia klagar inte.
 
 
 
 
 
 
 
 
Liten renovering
 
Med betoning på liten. Ej tapeter överallt och ej heller golv. Kändes nödvändigt att få till ett litet rum där de kan bygga upp sina färdigheter utan att den andra vaknar om de ligger och sover. Både en stereo och gitarr låter ju en hel del, och inte kan dom ignorera det lilla störningsmomentet utan att rusa upp ur sängen! Morticia blir riktigt ond då, och Malcolm som är en lite svagare sim vill helst inte bråka med ers märkvärdighet. Och sedan: Högre färdighetsnivåer - befordran - pengar!
 
 
 
To be continue :)
 

The Sims 3 Seasons

Eller Årstider, på svenska! Det börjar närma sig nu. Mindre än en månad kvar till släpp! Har ni missat att Årstider ska komma ut kan ni få se på en trailer och lite bilder här nere.
 
Jag tror det blir grymt, lär ju bli bättre än årstider i Sims 2 som jag tyckte buggade en del. OCH HALLOWEEN FÖR FAN!!! Vackra vinterlandskap och wait for it... aliens!! Dom är tillbaka. Man kommer kunna bli upplockad av ett ufo igen - underbart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Being Vampire

Natten fortsatte, faktiskt. Morticia hade energi (jag gissar utav de utbytta höga pulserna med mr blue hair) och begav sig till kyrkogården.
 
 
I hopp om att träffa på några grymma spöken att samtala med i natten fick hon svassa runt själv i dimman. Vilket skämt, inga spöken på natten på kyrkogården i Moonlight Falls? Sååå impad var hon inte. Hon skrattade innerligt åt de prydliga blommorna som låg vid ena graven och drog iväg. Ja, hon är ju trots allt en ond sim...
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter någon fjuttig timmas sömn var Morticia klarvaken igen. Hon är ju vampyr så hon bör ju inte behöva sova alls, slacker! Hon slog igång den lilla införskaffade stereon och shakeade loss till "mörka vågor".
 
 
 
 
 
 
 
 
Oh-oh
 

Okej, vill vi verkligen se Morticia såhär? Vill hon att ni ser henne såhär? I don't care! mouhahaha. Inte lika klarvaken längre och sur över att behöva åka på första arbetsdagen. Inte ens att hon får hålla på med onda konspirationer hela dagarna lockar henne, inte just nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The work
 

Japp, här håller hon hus. Fast skvallra inte till poliserna, vetja....
 
 
 
 
 
 
 
Ashokobaka, yadda yuuppsie!
 
 
 
 
 
 
 
 
Naturligt kriminell
 
Redan befordrad! Så mycket krävdes det. Kommer tyvärr inte ihåg första stadiets  befordran, men kan avslöja att det kommer hända igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full moon is rising
 
On the phone with who? Ni vet vampyrer blir lite extra... erhm, "kära", när fullmånens sken bländar deras vita hudar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Copy
 
Hej och välkommen till mitt fina hem! edit: här ser man verkligen hur lik jag har fått henne!! ja, ni vet vilken av skådespelerskorna jag menar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Han är väl ändå rätt charming. Kanske lite för färgglad bara.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kisses
 
Får inte nog av simkyssar! Jag då. Blir ett romantiskt litet freak...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Time-out
 
Ibland om man pussas mycket blir man sugen på blod, och det är inte alltid rätt tillfälle att omvandla någon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eller är det???
 
"Duuu.. det finns något både du och jag skulle må väldigt bra av. Jag tror du vet vad jag menar..."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fangs out
 
That psychic intense moment when you really get what you want.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vafan, dog han eller?! Inte kan man väl se ut sådär. Eller är han verkligen redan villig att binda sig till ett vampyrskap, med en ondskefull kvinna han träffade igår på krogen? Jag vet att en av hans egenskaper är "lättimponerad", guess that says a lot..
 
 
 
 
 
 
 
 
Intensiv stämning
 
...
 
 
 
 
 
 
 
 
Jävla retard
 
Ja, alltså zombien där bak. Snikna varelser. "Får jag va meee ellääärh??" Go fuck yourself! Bry er inte, detta är ett stort ögonblick för Morticia.
 
 
 
 
 
 
 
Ett till sånt där..
 
Retard. Jag menar, vad gör han egentligen? Jag hoppas han inte är gay. Skulle inte passa så bra i fortsättningen. Och ja, glassbilen står alltid parkerad utanför Morticias "hus" på natten. Det är en udda stad det här.
 
 
 
 
 
 
Feedback already? Feed me!
 

Pilot - Ny i Moonlight Falls

Efter att ha vinkat sina föräldrar och sitt barndomshem farväl anländer Morticia till en stad det bara viskas om. Så fort folk viskar som om något vore annorlunda eller farligt spetsar hon öronen direkt, och hit bar alltså flyttpacket.
 
 

En tomt med några klungor träd i bakgrunden, samt vyn av ett berg lång borta. En rustik bro också. Hon kommer nog trivas!
 
 
 
 
Bäst att posa på, "jag är ju trots allt Morticia... jag kommer bli något stort."

 
 
 
 
Hennes fantastiska uteliggarlya! Hade inte kunnat bli bättre. Hon trånar efter att lägga sig på den iskalla altarsängen...
 
 
 
 
 
 
Fast allt är såklart inte blodbad och mörka nätter
 

"Hahaha vaaa...? Ska jag leva utan täckande väggar? Jag är vampyr, du vet? Har du redan tänkt mörda mig?"
 
 
 
 
Erhm
 

Självklart hade jag redan glömt det. Vampyrer klarar inte solljus... vilken loser jag är. Men se så där, äntligen nöjd och belåten.
 
 

 
Inga slapparfasoner, här ska hittas ett jobb. Första önskningen som kom upp var att skaffa ett jobb inom kriminalitet. Tja, ond som hon är är det ju bara rätt väg att gå!
 
 
 
 
 
Shape up
 

Läste på lite mer och här krävs det god kondition för att klara av yrket. Morticia använder solglasögon inne när hon tränar, enbart när hon tränar. Och hon tränar bara inne.
 
 
 
 
 
Men träning gör även en vampyr utmattad. Hennes dröm om att "ligga" på den kalla altarsängen gick dock inte riktigt i uppfyllelse..
 
 
 
 
 
 
Vamps Night Out
 
Utvilad. Vaknar lagomt till utgångstid, drar på sig finaste klänningen och åker in till stadens hetaste ställe. "Röd sammet salong." Sådär otroligt korrekt översatt.
 
 
 
 
 
Mål ett: skrämma alla med sina fantasiska vampyrgaddar!
 
 
 
 
 
Mål två: hypnotisera en snygg kille och få honom att tänka på mig.
 
 
 
 
 
Mål tre: läsa den snygga killens tankar. "mouhahaha, jag ska veta vad jag har att göra med!!" Say what?
 
 
 
 
 
Mål fyra: forsätta plåga den snygga killen. Seriöst Morticia, det är ju snart synd om honom.
 
 
 
 
 
Oops..
 
Mål fe... fast det här var ju inte tänkt. Eller? Du ville väl bara plåga honom... som en vampyrgest? Hm, kan det redan vara kärlek på gång? Morticia är livsfarlig när hon får den rätta blodsmaken i munnen.
 
 
 
 
 
Kind of charming guy? Ingen Gomez (fast honom vet hon ju inte om än), men han verka ha de rätta takterna ändå. Fast Morticia är en flörtig sim, och en hopplös romantiker. Jag kanske bara inbillar mig om att det vore något hjärtedrama.
 
 
 
 
 
Snabb date
 
Nej jag vet verkligen inte hur hon tänker. I nästa sekund är hon hemma på gården igen och borstar katten. Ja, den hemlösa katten jag inte ens hann reagera över. What a typical Morticia thing to do.
 
 
 
 
Stay tuned för de nästkommande dagarna i Morticias liv, ja - resten av hennes liv!
 
 

Morticia Addams

Japp, ni läser rätt! Jag bestämde mig för att göra Morticia Addams och börja ett heeelt nytt liv åt henne. Som ni vet älskar jag Familjen Addams, Morticia, den morbida humorn och allt det övernaturliga som jag kan leva ut i sims. Kändes självklart att äntligen skaffa henne ett alternativt liv. Hon börjar som ungdom och hela världen står öppen för henne.
 
Ni kommer alltså härmed följa MIN Familjen Addams i min första legacy här i bloggen!
Jag kommer under historiens gång förklara saker för er som har med legacy att göra, och har ni frågor tar jag emot allt som ställs i kommentarsfältet. Mer info om vad att spela "legacy" egentligen innebär kommer senare.
 
Namn: Morticia Addams
Ålder: Ungdom
Levnadsform: Vampyr
Livsönskan: Alkemimästare (uppnå nivå 10 i alkemi, använd 50 alkemi elexir)
Personlighetsdrag: Övernaturligt fan, Flörtig, Hopplös romantiker, Familjeinriktad, Ond.
 

 
första dagen i hennes liv (well, som ungdom) publiceras imorgon.
 

Welcome to Darkside Sims

Gillar du sims? Grattis, här kommer du ha kul!! Gillar du inte sims? Nämen välkommen in i simmarnas ljuvliga värld, äntligen är du här.
 
Du kommer gilla galenskapen, tillslut. Soon you're gonna talk simlish, in tongues, and become a psychic freak as me.
 
 


by Lisa Litzium
RSS 2.0