Kärleken är blodröd

Gårkvällen var en riktig dröm. Morticia kan inte riktigt tro det själv, men hon börjar redan bli kär... I Malcolm. Malcolm heter han. Malcolm och Morticia.
 
 
"Hello wooorld! Just wanted to say that I'm in love. Or at least it feels so.. ♥"
 
 
 
 
 
 
 
 
På dagarna innan jobbet står det ofast en vampyr-papparazzi utanför, eftersom Morticia nu är kändis. Hon har en stjärna, vilket man kan få om man lyckas imponera på en kändis nog mycket. Men dom vill fota henne ändå ser ni!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På nätterna kan det stanna förbi ett och annat spöke som Morticia diskuterar med. Död och sånt. Hur det känns att vara död på riktigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På Vargs Taverna
 
Ursäkta, men det är väl inte Morticias fel att ni inte bli serverade eran mat? This town is just too wierd, she thought..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeah, right!
 
Säger hon och ber sedan Malcolm att flytta in, på tredje dejten! Du är nog minst normal i den här staden. But I guess it's cute. Med lite pengar från Malcoms håll kunde de skaffa sig en gemensam säng (r.i.p. altarsängen).
 
 
 
 
 
The change
 
Samma natt vaknar Malcolm till av att något inte står rätt till. Jag vet inte om han trodde något annat, men han håller definitivt på att förvandlas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Drama drama!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vampire look
 
Men hej där. Blev ju inte så pjåkigt! Hoppas du trivs.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja då vaknar ju förstås Morticia till liv och hoppar på honom. Hoppas inte jag har några barn till läsare! Ni vet, det är bara ett spel. Men när jag spelade och var barn spelade jag the sims 1, då kom storken med en vagga - om man pussats nog länge. Det ni.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett stilla liv i en enkel vampyrlya
 
Vampyrer lär sig färdigheter snabbare på natten. Vanliga simmar lär sig inte färdigheter snabbare på dagen, suckers!
 
 
 
 
 
 
 
 
Musiker
 
Gitarren blir Malcoms bästa vän, han har tagit ett jobb inom musik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Man vet aldrig vad man hittar bakom hörnet på väg till toaletten. En hund till exempel!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Saturday night
 
Morticia och Malcolm är bjudna på poolparty, utan pool. Morticia är besviken...
 
 
 
 
 
 
 
 
At Malcolms old home
 
Insåg att det var hans tidigare rumkompisar som bjudit in dem på fest och att det helt enkelt var här han bodde innan. Mycket mer fancy, och med ett fint lila rum. För tillslut däckade tjejerna som varit rumskompisar med honom i varsitt sovrum och detta blev över. Han satte sig invant vid datorn och Morticia brydde sig inte ett skit om att hon ryckt ut honom ut sitt ungkarlsliv med hårdrocksdrömmar. Now he's hers! "mouhahahaha" Men lugn, vi ska satsa på hårdrocksdrömmarna ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nästa dag...
 
Det är rea i livsmedelsbutiken. Morticia går lös på så många plasmafrukter hon har råd med. Kan förstå att man blir less plasmajucien och plasmaapelsinjuicen. Japp, 2 sorter!
 
 
 
 
 
 
 
 
Under tiden har Malcolm avverkat sin första arbetsdag. Det firar han med att läsa en bok, ståendes, utanför arbetsplatsen.
 
 
 
 
 
 
Nya arbetskläder
 
Morticia fortsätter göra succé som kriminell och har nu fått nya arbetskläder i och med att hon blivit befordrad från "buse" till "flyktbilsförare". Tydligen bör man se ut såhär då! Men Morticia klagar inte.
 
 
 
 
 
 
 
 
Liten renovering
 
Med betoning på liten. Ej tapeter överallt och ej heller golv. Kändes nödvändigt att få till ett litet rum där de kan bygga upp sina färdigheter utan att den andra vaknar om de ligger och sover. Både en stereo och gitarr låter ju en hel del, och inte kan dom ignorera det lilla störningsmomentet utan att rusa upp ur sängen! Morticia blir riktigt ond då, och Malcolm som är en lite svagare sim vill helst inte bråka med ers märkvärdighet. Och sedan: Högre färdighetsnivåer - befordran - pengar!
 
 
 
To be continue :)
 


Kommentarer
Nessies simsblogg-en blogg för alla som älskar sims

Vilken fin blogg och vilka fina simmar :) jag älskar verkligen övernaturligtexpansionen :D

2012-10-24 @ 22:28:54
URL: http://nessiessimsgames.blogg.se/
Sandra

Spännande!

sv: Jo, har Patriks gamla dator som lätt skulle palla, problemet där är dock att det är linux på den så vi måste försöka få in windows på den eller nån slags plug-in som gör att jag kan spela.. Så planer på att få Sims inom en rimlig framtid är på g ;)

2012-10-24 @ 22:58:55
URL: http://sandrafalkevik.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0