Kapitel 32

Darwin tror att lille Fenriz känner lika stor förlust av katterna. Han tröstar honom så gott han kan. Svar: Han kanske bara är gasig i magen?
 
 
 
Jessica är en hemskt ond farmor som tar upp Fenriz ur spjälsängen bara för att brutalt lägga ner honom på det iskalla golvet och sno godis ifrån honom. Detta med onda simmar och att stjäla godis från små barn - spädbarn! Jag tror jag har kommenterat det där om godis i blöjan förr? Spädbarnen kanske helt enkelt har det... En stor klubba får de minsann plats med.
 
Precis då Fenriz växer upp till ett litet större blöjbarn håller Darwin och Hannah på med barnförbjudna saker i duschen. Hoppas du är på väg dit Jessica för att byta blöja på honom, inte för att sno ännu mera godis!!
 
 
 
 
Fenriz med sin pappa. Det fortfarande väldigt lyckliga nygifta paret och Hannah som blivit egenföretagare som författare. Hennes böcker heter titlar som "Lovely Lipgloss" och "Mirror Mirror". Hon är som sagt en snobb och ägnar varje lediga stund framför spegeln.
 
 
 
 
Darwin åker limousine mellan sina spökjägarjobb fastän han inte tagit sig superduperlångt i karriären än. Och grattis till Jessica som nu är Astronaut och tagit sig högst upp på karriärstegen inom Militäryrket!! Benhård brud det där, titta bara. Vampyr dessutom, hon lär ju dö långt efter sina barnbarnsbarn...
 
 
 
 
 
Darwin bjuder in till ett födeseldagskalas en het sommardag. Gästerna verkar inte alltför glada i honom. Det går ett rykte på stan att han varit "intim med en ockult varelse". Ja, också är ju blonda tjejen där varulv själv... Hon verkar så upprörd att hon går lös på de nyinredda utemöblerna. Skämmes!!
 
Sedan är det dags för Darwin att blåsa ut ljusen. Allt verkar gå lugnt och fint tills...
 
 
 

Tårtan börjar brinna!! Vilka lågor det slår om den lilla, lilla tårtan. Som tur var hinner Darwin släcka den i tid. Men brandmannen som automatiskt kommer på brandlarmets signal kräver ändå pengar för utryckningen i onödan... Vilket simsamhälle vi lever i.
 
Darwin känner sig less den här dagen och lägger sig med solglasögonen på.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0