Kapitel 23

Darwin fortsätter göra familjen besviken. Han blir tvungen att ställa sig i skamvrån när han kommer hem från skolan. Skamvrån framför ytterdörren alltså... logiskt.
 
 
 
Men att ta igen plugg är inget problem för Darwin. Han är det för det första vampyr, så det går verkligen undan när han pluggar på kvällen/natten.
 
 
 
 
Plötsligt rusan Darwin ut på baksidan av gården för att skåda ett konstigt ljus i alla de möjliga färger. Eh, va?! Aaaaah!!!!!!! Det är ett ufo och Darwin blir bortförd av utomjordingar!!
 
 
 
 
Ganska snart därefter är han tillbaka, med ett stort hat för alien-åldringen som hjälpte honom ut ur ufot. Usch, han känner sig inte bra efter det här. (Jag undrar spänt ifall han har blivit gravid! De manliga simmarna har ju en tendens att bli det vid sådana här incidenter... Men nu är ju Darwin en tonåring = tonåringar kan inte bli gravida utan fusk.)
 

Vengeance ser att Darwin inte mår bra morgon därpå och får höra om vad som hände natten innan. Jag förstår... Jag visste att de där utomjordingarna inte hade något bra här att göra. Nästa gång ser du till att ha kniven med dig, du vet den mamma har för speciella tillfällen. Också passade han på att be om ursäkt för att de varit lite väl hård mot honom angående skolan.
 
 
 
 
Det är kärleksdagen och Jessica trotsar solen med en av sina söner. Varför hon just tog vampyrsonen är ju frågan... Vill hon ta livet av dem båda?
 
Darwin som inte träffar så mycket folk åker till klubben för att se på en show. Inga jämnåriga där inte... Men varför bry sig, jag är ju ändå så blyg. Som att jag skulle kunna gå fram och prata med en tjej bara sådär.
 
 
 
 
Fler tonårshormoner på gång, Kratos har vuxit upp! Han älskar musik, är virtuos och är duktig på de flesta instrumenten. Han spenderar många timmar i musikrummet. Rockstjärnedrömmarna finns där... Han är mest biten av grunge.
 
 


Kommentarer
KaylaMokédé

Så bra!
Hoppas Darwin är gravid(för omväxlingens skull), skulle ju vara asballt!

2013-02-04 @ 08:46:02
URL: http://mokedestyle.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0