Kapitel 19

Kratos är inte vampyr så nu har de en av varje. Vengeance blir lika varm i hjärtat varje gång han håller i ett av sina barn. Han känner oerhört hat för det mesta i omvärlden, allt tufft han fick växa upp med. Men sina barn och Jessica, de är de absolut viktigaste i hans liv.
 
 
Jessica får hjälpa till att fixa bland växterna då zombierna är där och äter av dem titt som tätt...
 
 
 
 
Snabbt går det så har Kratos vuxit upp till småbarn! Mycket lik sin pappa. Han fick till och med dom svarta topparna i det blonda håret. Eller har kanske Vengence färgat i smyg? Pengarna rullar in då Vengeance jämt och ständigt blir befordrad, så pojkarna får ett eget rum.
 
 
 
Katter har alltid varit en varelse som tilltalat Vengeance. Inte är det slut på familjemedlemmarna än, lille Santana är nyligt adopterad som släktets första husdjur! Santana får springa hela vägen hem själv eftersom Vengeance av någon anledning vägrar ta med honom i bilen. Stackarn! Men han har ett fint katträd att komma hem till.
 
 
 
 
Darwin firar sin födelsedag inne på sitt rum, men ändock lycklig över att få bli några år äldre. Och hur lik får man bli sin mamma?! Jessica själv passar på att ta ikapp massa träning hon inte hunnit med på det nya löpbandet de fick i bröllopspresent.
 
 
 
Jessica har också blivit vuxen och bönade och bad om en ny frilla, keep me young! Som den vampyr hon är... Det blev en riktigt tjusig frilla, medans Darwin försökte gå och lägga sig i sin säng där hans döda farbror låg och sov.
 
Lite nöje i musikrummet, och ja ni ser rätt. Jessica är gravid igen!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0