Kapitel 25

Kratos möter upp en tjej han är intresserad av bakom husknuten. Typiskt nog måste pappa vara ute just då, och plötsligt händer det något.
 
 
 
Vengeance har blivit en åldring! Gammal och grå. Han gör sin stil lite mer elegant och börjar till och med ha håret uppsatt då och då. Har man haft långt hår hela livet kanske det är skönt att ha det ur vägen när man blir gammal...
 
 
 
Vanja gör stort intryck på lillebrorsorna, de lyssnar på allt hon säger. Eller så vill Vanja bara smöra in sig rejält?

Nezeroth är väl den minst klipska av sönerna om man säger så... Så fort han får välja sitter han antingen och kör bil i fåtöljerna eller leker "kung över hovet" vid middagsbordet. Den enda jag är helt säker på att inte få föra släkten vidare är Nezeroth. *no offense*
 
 
 
 
På jobbfronten flyter det på för alla arbetande i familjen Vindir. Kratos har just tagit ett extrajobb inom film. Hans drömmar ligger i att bli berömd för sin kreativitet. Helst som musiker då, men inom filmbranschen är man ju ändå ganska rätt till. Tills vidare i alla fall.

Vengeance har inte lust att gå i pension än, målet är att nå högsta nivå inom läkarvården och det verkar inte vara långt kvar! Han är just nu någon slags kirurg. Bättre koll har jag inte i icke-spelande stund.
 
 
 
 
Lika som Darwin och Kratos fick göra så delar Azhar och Nezeroth rum, och våningssäng. De är väldigt olika men går ändå helt ok ihop.

Så fort Azhar blivit barn började det dyka upp önskningar som att skriva en sci-fiction roman och lära sig skrivandets konst. Azhar kan spendera timmar framför datorn skrivandes på sin nya roman Alienated. Medans brorsan springer runt och leker dagarna i ända. Jag tycker det är fascinerande bara hur spelet gör barn så olika!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0