Kapitel 29

Darwin är nu bestämd arvinge! Han kommer föra Vindir-släktet vidare. Han trotsar sin blyghet och försöker sitt bästa med att imponera på tjejerna... Ibland gör han bort sig när han ramlar ur hissen efter lite väl mycket gott på krogen, men ibland går det bättre.
 
 
 
Efter att bara ha tagit sig en titt på Lilly-Boo flyger det hjärtan. Hon känns riktigt intressant... Men likaså med vakten till den där klubben han inte kommer in på. Han imponerar med sin spökdetektor, och hon blir faktiskt riktigt imponerad! Han får till och med komma in på kändisklubben.
 
 
 
 
Det finns dock en varulv han kommer lite närmre, Hannah heter hon. Han chattade lite med henne via online-detjandet, men trodde väl inte riktigt hon skulle falla för honom. Men efter en riktig dejt åkte de hem till la casa och Darwin fick sin första kyss! Och mer än så, Hannah sov över.
 
 
 
 
Romantiken spirar, men i samma stund måste en annan viktig person lämna livet... våran älskade Vengeance! Alla gråter och skriker och katterna jamar av förtvivlan. Bara Hannah som lite nonchalant står och sträcker på sig. Hon är för övrigt snobb.
 
 
 
 
Hannah stannar nästa natt också, och på morgonen friar Darwin och Hannah flyttar in!
 
 
 
 
I Kratos gamla rum har det äntligen blivit ett lyxigt badrum. De har även råd att bygga ut källaren där Darwin och hans nya fästmö håller till. Ett litet kök och en billigt badrum. Och kanske ser ni bara på Hannahs kläder att hon är gravid...?
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0