Kapitel 22

Äntligen nytt kapitel ute! Efter någon veckas uppehåll. Sorry guys, men har varit sjuk, bortrest och haft tomt om inspiration :)
 
 
Darwin har skaffat ett deltidsjobb på kyrkogården. Där är det tyst och han behöver inte prata med så många... Dessutom trivs han bra med döden.

 
Vengeance fick chansen att byta karriär inom sitt yrke, till en högre nivå dessutom, så han jobbar nu inom läkargrenen.
 
 
 
 
Darwin jobbar sena nätter och föredrar hellre kyrkogårdsjobbet än skolan, så han sover helt enkelt bort dagarna. Det blir inte kul när Vengance kommer på honom, men han verkar inte förstå att han inte anser skolan som så givande... Ett jobb är mycket mer värt, dessutom hjälper han till att försörja familjen.

Lillebrorsan har han inget emot. Dessutom vill han visa sig lite ansvarig nu när han skolkat en del... Att läsa honom till sömns kanse ger ett plus i kanten?
 
 
 
Santana är en lite speciell katt. Blir lätt rädd och gömmer sig under sängen. Inte konstigt kanske då han måste sova med alla skrikande bebisar? Dessutom fick han oväntat besök en dag. En trevlig ny kompis!
 
 
 
förhoppningsvis mer uppdatering redan ikväll! gjorde det stora misstaget att inte spara på riktigt länge så jättemycket hann hända och sedan stängdes spelet av... lite surt att ta ikapp allt - men jag ska spela på!
 
fortsätt gärna med kritik så blir jag mer taggad att uppdatera oftare :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0