Kapitel 20

Darwin är ond och det märks i de flesta av hans handlingar. Ingen blir väl i för sig glad över att bli väckt av att ens småsyskon spelar på xylofonen mitt i natten, men i övrigt går Darwin ofta och stjäl godis av Kratos. Vart nu Kratos går och bär på godis... I blöjan antagligen?
 
 
 
Darwin älskar att bygga snögubbar, extra kul om han får gå och förstöra dom efteråt.
 
 
 
 
Jessica verkar inte veta hur man beter sig när man är gravid (eller överhuvudtaget) trots att det är tredje gången hon är gravid. Göra snöänglar i bikini, med solglasögonen på dessutom?
 
Kylan kanske satte igång förlossningen snabbare, för strax därefter kommer Jessica ut från sjukhuset med tvillingar!
 
 
 
 
Släktet är nog förbannat, för det blev två pojkar! Nu är de fyra bröder. Så jag saknar att en flicka föds... Har inte hänt än i den här legacyn. På övre bilden ser ni vampyren, Nezaroth. Andra tvillingen Azhar ser väldigt identisk ut än, bara det att han inte är vampyr. En av varje igen då!
 
 
 
 
Det ser väldigt roligt ut när lille Santana springer i snön, hehe. Undrar om han hittar något där under? Direkt efter rundan i snön, som ett tecken, är det dags för honom att växa upp till vuxen katt. Nu kommer han kanske klara sig lite bättre!
 
 
 
 
 
Som ni såg i förra bilden så har Kratos blivit barn. Han och Darwin kommer ganska bra överens. Fast Darwin är inte den som är alltför social... Han älskar vintern och är mest ute och bygger snögubbar. Gissa vilken sort som är hans favorit?
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0