Kapitel 26

Det är Vengeance och Jessicas bröllopsdag idag! Fortfarande lika kära och evigt trogna. Det löftet hade ingen av dem en tanke på att bryta.
 
 
 
Lite senare fick de besök av Etna, våran grundare, som vanligt. Mor och son. Nästan lika gamla och grå!
 
 
 
 
Kratos har kunnat köpa en svindyr elgitarr och spenderar absolut mest tid med instrumenten.
 
Grattis till Vengeance som har nått karriärstegen inom läkare!! Nu kan han med gott samvete gå i pension.
 
 
 
 
Inringt och klart. Nu ska Vengeance leva sina sista dagar i total frihet! Inget jobb, bara slappa på hemma och göra precis vad han vill. Nu har de råd att inreda det nya rummet lite bättre.
 
 
 
 
Uteplats och utsida av huset.
 
 
 
 
Det är ledig dag och familjen Vindir bjuder in till poolparty till deras nya pool! Vissa verkar steka lite för mycket i solen... Tur att Benhilda (det trogna hembiträdet) hann dit i tid för att släcka honom. Kratos har sin flört över. Men hon är mest intresserad av att prata...
 
 
 
 
Festen blev jättelyckad, brasan är tänd och känslan är hur mysig som helst... Tills det börjar brinna HYSTERISKT! Jessica rusar dit och tar saken i egna händer. Brandstationen hinner kontaktas, men Jessica har fixat eldsvådan själv innan de är framme.

Jösses, ska man inte behöva bara säker i sitt eget hem!! Hon sätter direkt igång med att uppgradera spisen till brandsäker. Inte tänker hon mista sina familjemedlemmar pga den här. Vilket liv!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0