Kapitel 24

Nu när alla semesterdagar i och med alla barnafödslar är över går det bra för både Vengance och Jessica på jobben. Pengarna strömmar in. Dags för tonåringarna att få egna rum!
 
Kommer skriva om sönernas nuvarande egenskaper vid deras bilder, varför får ni veta längre ner...
 
 
 
Kratos får sitt rum alldeles intill musikrummet, med en lönndörr han lyckades övertala Vengeance med att få inbyggt. Bättre kunde det inte bli!

Egenskaper: hatar naturen, upprorisk, virtuos, excentrisk
 
 
 
 
Darwin får sitt mörka hörn också, med plats för Santana som gärna sover med honom. (Bäst att hålla sig undan ungarnas skrik!) Dessutom har han skaffat sig en ny frilla genom kyrkogårdsjobbet, jag tycker den passar honom!
 
Egenskaper: älskar naturen, blyg, excentrisk, ond
 
 
 
Vengeance tar en tripp till en gammal flirt. Ni minns Elvira Slayer som inte riktigt ville komma något längre med honom? Men det är inte för att flörta, utan för att adoptera en till kisse. Den lille kattungen Max med den roliga mustaschen!
 
Santana blir överlycklig över att få en kompis. Familjen har oftast för fullt upp för att ägna honom all tid han behöver...
 
 
 
 
Det är dags för födelsedagsfest för tvillingarna! Vengeance gör i ordning lite varma drycker och upptäcker att de flesta av hans bekanta på festen redan blivit gamla. Är det kanske hans tur med snart...?
 
Gästerna är helt uppe i annat medans Azhar blåser ut ljusen. Tills dess att det är Nezeroths tur har åtminstone familjen lyckats samlas.
 
 
 
Nezeroth som barn! Vampyr och mycket lik Jessica, även Darwin då. Ser nästan identisk ut Darwin när han var barn.
 
Egenskaper: galen, tankspridd, ivrig
 
 
 
Och Azhar. Vilka fina ögon!! Vore trevligt att föra vidare generationen med dessa ögon. Jag vet i för sig inte om vampyrbarnen i familjen egentligen har röda ögon, men i övrigt verkar Azhars drag jättefina.
 
Egenskaper: tankspridd, älskar värmen, kleptoman
 
 
 
 
Vill ni redan nu börja rösta för vem av dessa söner som ska föra generationen vidare är det bara att börja! Känner själv hur svårt detta kommer bli... Kommer titta mycket på egenskaperna med :)
 
 


Kommentarer
KaylaMokédé

Alltså jag gillar Darwin mest, men även Kratos. Men om jag bara får välja en så väljer jag Darwin, han känns mest egen!

2013-02-04 @ 20:24:48
URL: http://mokedestyle.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0