Kapitel 21

Jessica försöker kväva Azhar med hennes svettlukt. Hon är också ond och kanske tycker det börjar bli lite väl tröttsamt att vara småbarnsförälder. Darwin är bäst vän i familjen med Santana och älskar laserpekaren lika mycket som Santana.
 
 
 
Under samma kväll växer tre av fyra barn upp! Först ut var Nezaroth.
 
 
 
 
Sedan Darwin och sist andra tvillingen, Azhar. Darwin är än så länge ond, blyg, excentrisk och älskar naturen.
 
 
 
 
 
Pengarna spenderades på ett nytt allrum istället för ett tonårsrum åt Darwin, så han får fortsätta sova i våningssängen med Kratos. Tvillingarnas vaggor får stå ute i nya rummet. Så underbart att slippa att bägge föräldrarna vaknar av barnens skrik! Alltså mycket bättre att de står i ett annat rum.
 
 
 
 
Bilder på utbyggnaden. Ett andra badrum tillkom också. Väldigt bra om man är sex i familjen!
 

Kapitel 20

Darwin är ond och det märks i de flesta av hans handlingar. Ingen blir väl i för sig glad över att bli väckt av att ens småsyskon spelar på xylofonen mitt i natten, men i övrigt går Darwin ofta och stjäl godis av Kratos. Vart nu Kratos går och bär på godis... I blöjan antagligen?
 
 
 
Darwin älskar att bygga snögubbar, extra kul om han får gå och förstöra dom efteråt.
 
 
 
 
Jessica verkar inte veta hur man beter sig när man är gravid (eller överhuvudtaget) trots att det är tredje gången hon är gravid. Göra snöänglar i bikini, med solglasögonen på dessutom?
 
Kylan kanske satte igång förlossningen snabbare, för strax därefter kommer Jessica ut från sjukhuset med tvillingar!
 
 
 
 
Släktet är nog förbannat, för det blev två pojkar! Nu är de fyra bröder. Så jag saknar att en flicka föds... Har inte hänt än i den här legacyn. På övre bilden ser ni vampyren, Nezaroth. Andra tvillingen Azhar ser väldigt identisk ut än, bara det att han inte är vampyr. En av varje igen då!
 
 
 
 
Det ser väldigt roligt ut när lille Santana springer i snön, hehe. Undrar om han hittar något där under? Direkt efter rundan i snön, som ett tecken, är det dags för honom att växa upp till vuxen katt. Nu kommer han kanske klara sig lite bättre!
 
 
 
 
 
Som ni såg i förra bilden så har Kratos blivit barn. Han och Darwin kommer ganska bra överens. Fast Darwin är inte den som är alltför social... Han älskar vintern och är mest ute och bygger snögubbar. Gissa vilken sort som är hans favorit?
 
 

Kapitel 19

Kratos är inte vampyr så nu har de en av varje. Vengeance blir lika varm i hjärtat varje gång han håller i ett av sina barn. Han känner oerhört hat för det mesta i omvärlden, allt tufft han fick växa upp med. Men sina barn och Jessica, de är de absolut viktigaste i hans liv.
 
 
Jessica får hjälpa till att fixa bland växterna då zombierna är där och äter av dem titt som tätt...
 
 
 
 
Snabbt går det så har Kratos vuxit upp till småbarn! Mycket lik sin pappa. Han fick till och med dom svarta topparna i det blonda håret. Eller har kanske Vengence färgat i smyg? Pengarna rullar in då Vengeance jämt och ständigt blir befordrad, så pojkarna får ett eget rum.
 
 
 
Katter har alltid varit en varelse som tilltalat Vengeance. Inte är det slut på familjemedlemmarna än, lille Santana är nyligt adopterad som släktets första husdjur! Santana får springa hela vägen hem själv eftersom Vengeance av någon anledning vägrar ta med honom i bilen. Stackarn! Men han har ett fint katträd att komma hem till.
 
 
 
 
Darwin firar sin födelsedag inne på sitt rum, men ändock lycklig över att få bli några år äldre. Och hur lik får man bli sin mamma?! Jessica själv passar på att ta ikapp massa träning hon inte hunnit med på det nya löpbandet de fick i bröllopspresent.
 
 
 
Jessica har också blivit vuxen och bönade och bad om en ny frilla, keep me young! Som den vampyr hon är... Det blev en riktigt tjusig frilla, medans Darwin försökte gå och lägga sig i sin säng där hans döda farbror låg och sov.
 
Lite nöje i musikrummet, och ja ni ser rätt. Jessica är gravid igen!
 
 

Kapitel 18

Vengeance vill ofta ta ut Darwin till den lilla kyrkogården. Han hade väl kunnat klä på ungen först i alla fall? Vi ser här nu att Darwin är en vampyr. Det finns ju 50% chans att det blir en vanlig sim såklart ifall ena simmen är just vanlig.
 
 
Bortbjudna på fest där Erwin också befinner sig! Kanske svårt att känna igen honom, men där sitter han. Gråhårig och allt. Jessica är dessutom gravid igen.
 
 
 
Festen blir dock snabbt tråkig, så Vengeance passar på att lära Darwin att prata. Det känns redan nu som att Darwin har många drag från sin mamma, men vi väntar väl och ser...
 
 
 
 
Dags att föda! Det blir en till pojke (nu har jag bara fått pojkar! genom två generationer! kan jag få en flicka någon gång?!) som får heta Kratos. Han ser väldigt mycket ut som en vanlig sim och har Vengeance mörka ögon och ljusa hår.
 
 

Kapitel 17

Vengeance och Jessicas första son är född, Darwin. De båda är lyckliga och gärna hemma med honom båda två. Fastän det börjar springa i benen för Jessica som jobbar inom militären och älskar att träna...
 

Men hon försöker ta det lugnt i gungstolen. Fastän hon dock känner för att kasta ut Darwin genom rutan emellan åt, och kuta direkt till jobbet. Tough love.
 
 
 
Allt gick så snabbt, med inflyttning, barn och allt. Men nu äntligen tänker Vengeance satsa ännu mer ordentligt på det här. Vill du gifta dig med mig Jessica?! Hon svarar som tur var ja och de bestämmer sig för att ha bröllopsfest redan nästa dag.
 
Vengeance har fått sig en knäpp och planterar helst naken i sitt lilla land... Bröllopsgästerna ser lagomt förvånade ut där de kommer i sina finkläder. (nej, jag har ingen mod!).
 
 
 
Gästerna kastar sig in i instrumentrummet för att gå lös på allt de hittar, bara några orkar dra sig till själva ceremonin. Men det gör ingenting, de är så lyckliga ändå. Han hittade äntligen sin vampyrkärlek, och han vill verkligen leva med henne livet ut.
 
 
Stax efter bröllopet är det dags för både Darwin och Vengeance att växa upp. Vengeance till vuxen, så på honom blir det inte så mycket skillnad. Han får inte ens sin femte egenskap? Lite konstigt tycker jag. Darwin har egenskaperna älskar naturen och ond.
 
 
P.S jag blir jätteglad av att få feedback! vet ju att ni är en del som läser :)
 
 

Kapitel 16

Vengeance vill inte vara hemma för mycket. Han vill ut och träffa kärleken. Att han inte känner sig ensam stämmer delvis, men han kunde inte önska efter mer än att dela sitt liv med en tjej. Han börjar den nya dagen med att åka och skaffa ett jobb inom vetenskap.
 
 
Mot kvällen bestämmer han sig för att våldgästa en fest, i hopp om att träffa någon snygging. Det gör han, men bara efter några minuter blir han utkastad. Pfft, vilken jävla fest...
 
 
 
 
Pengarna börjar rulla in då han har lätt för att bli befordrad. Det betyder att Vengeance måste bryta vampyrismen, och tadaaa. En icke-vampyr! Hans svarta ögon har han ärvt från Etna, och de passar honom bra.
 
 
 
 
För att försöka skaffa sig en livspartner måste Vengance bryta med June som fortfarande är hans flickvän. Hon har visserligen också blivit ungdom, men hon är inte lika intressant som vampyrerna i stan...
 
Han har börjat hänga med Elvira Slayer en del. Hon verkar dock vilja hålla det på en vänskaplig basis, och Vengeance vill såklart mer. Han sover över, men sover inte riktigt med henne. De delar inte ens samma föda längre, eftersom Vengeance måste äta riktig mat. Inga fler plasmajuicer för honom.
 
 
 
 
Han försöker ett tag till med att bjuda in henne, men hon vill helst spendera så lite tid med honom som möjligt. Dessutom sticker hon bara mitt i allt. Hon verkar vara en sån där komplicerad vampyr, hon kanske har levt alltför länge...

Vengeance tänker inte ägna tid åt någon som inte alls verkar förstå hans vibbar, så på nästa fest träffar han Jessica Talon. Känner ni förresten igen henne...? De connectar på en gång.
 
 
 
 
När Jessica sover över vill hon faktiskt "sova över", och Vengeance börjar känna sig riktigt lycklig. Det här måste vara tjejen i hans liv. Han tar stort mod till sig bara andra gången hon besöker honom och frågar om hon vill flytta in. Hon svarar ja och någonting släpper från hjärtat på Vengeance! En stor klump som funnits där sedan bägge föräldrarna försvunnit ur hans liv. Det här kommer göra susen, han kommer läka, han är så kär.
 
 
 
 
En märklig natt väntar. Jessica måste springa upp och kräkas något så ofantligt, samtidigt som en alien ringer på dörrklockan. Nästa dag visar sig dock vad som hända skall, Jessica ska föda Vengeance första barn - generation 3 är på väg!
 
 
Vart vi känner igen henne sedan innan? Ni minns bröllopsfesten Etna och Rafael hade? Jo, hon var ju lite elak... och påträngande där.
 

Kapitel 15

Eftersom Vengeance är så smart privatundervisar han en av sina klasskompisar hemma. Ett bra sätt att lära känna en ny tjej på om inte annat...
 
 
Hon tycker att han är en grym lärare och de börjar direkt fatta tycke för varandra! Vengeance bjuder henne på balen och det här känns ju helt okej.
 
 
 
Några dagar senare, fylld med energi efter att ha haft en så lyckad balkväll där han och June blev tillsammans, uppfyller Vengeance redan sin livsönskan - att bli Renässanssim! Han har maxat logik, måleri och alkemi.
 
 
 
 
Vengeance har skaffat ett deltidsjobb på bokhandeln och är ofta ute på stan och läser och pluggar. Ibland så sent att polisen kommer och hämtar honom. Suck, jag har ju inte ens några föräldrar... Varför ska dom bry sig.
 
 
 
Det närmar sig halloween och Vengeance har bjudit in lite folk till en halloweenfest! Det är underbart att ha ff hela tiden, men speciellt då man ska ha fest. Utklädnaden blev inte så lyckad dock... Han hade beställt något helt annat, men vad gick det att göra åt nu. Det värsta var att han inte var ensam om att vara utklädd till varmkorv heller.
 
Vengeance är sällan hemma utan mest ute på dejt med June, men så plötsligt utanför tunnelbanan händer något....
 
 
Vengeance har blivit ungdom! Så gott som vuxen! I en legacy måste en född vampyr köpa botemedlet mot vampyrism när den blivit ungdom, men eftersom han inte har råd än bär han med sig parasollet överallt... Han tillhör mörkret oavsett om han kommer fortsätta leva som vampyr eller inte.
 
 
 
INFO OM VENGEANCE VINDIR:
 
Personlighetsdrag: disciplinerad, geni, bokmal, tungsovare
Stjärntecken: våg
Favoritfärg: svart
Favoritmusik: barnmusik
Favoritmat: O-positiv (vampyrdricka)
Livsönskan (uppfylld!): Renässanssim
 
 

Kapitel 14

Vengeance tror redan att han har hittat sin drömtjej. Med betoning på dröm, hon är vuxen, han är nybliven tonåring och hon är bara alldeles för perfekt. Att det alltid ska bli så...
 
 
Vengeance blev så intresserad av henne att han följde henne hem, och ganska tyst smög in i hennes lägenhet medans hon sov. Hennes rumskompisar tyckte bara det var kul med främmande, och hon var åtminstone inte otrevlig när hon vaknade. Otrevligt värre blev det dock när rumskompisarnas katt plötsligt dog och alla bröt ut i ett stort ondsint garv. Vengeance gillar katter alldeles för mycket för att tolerera ett sånt hån!
 
 
 
Etna och chefen jag aldrig kommer ihåg namnet på, måste sova i separata sängar för att Etna har någon bugg så att hon inte kan sova i dubbelsängar! Hon passar verkligen på att njuta av livet, speciellt i spabadet precis bredvid jobbet. Men så en kväll känner hon att något konstigt händer med henne...
 
 
 
Det är dags för vår kära grundsim Etna att gå vidare till andevärlden! Hon har levt ett liv med mycket drama, men även med mycket kärlek emellanåt. Liemannen är på plats som vanligt och chefen verkar inte vara så brydd där bak i gungstolen. Hon uppnådde inte sin livsönskan då hon satsade mer på allt drama i sitt liv än på jobbet, lite synd, men så kan det gå... Så nu ligger två släktingar begravda i den lilla Vindir-kyrkogården. En alldeles för tidigt, och en av ålder.
 
Zombierna besöker henne mer ofta än Vengeance, som direkt kickade ut chefen för att starta sitt eget liv i huset.
 
 
 
Vengeance deppar inte. Inte mycket. Etna hade mest tillfört smärta, i alla fall under tiden han kom ihåg som bäst. Han förvandlar sitt rum till en kall vampyrhåla, där han får sova som den han verkligen är. Vladimir verkar vara spårlöst försvunnen och han är helt enkelt föräldralös nu. Men det är inget som stör honom, han behöver ingen förebild. Hans största bekymmer just nu är att hitta någon att gå på balen med...

Kapitel 13

Vengeance har vuxit upp till barn. Som det enda barnet kvar i huset.
 
 
 
Vengeance är otroligt intelligent och kreativ. Bara på några timmar har han maxat målarfärdigheten. Det har gått undan för alla mina vampyrbarn med färdigheterna, så det hör väl vampyrismen till.
 
 
 
Etna börjar ändå trivas skapligt som gamling och ser varje dag nya ljusglimtar, trots Tyrans tragiska död. Äntligen har hon råd att införskaffa Benhilda också! Genom hennes ockulta yrke har hon importerad denna döda dam som kan allt. Sakerna går hela tiden sönder i det här huset, så hon behövs mer än ofta.
 
 
 
Som väntat går det undan för Vengeance i skolan. Inte nog med att han är vampyr har han egenskaperna geni och disciplinerad. Det kanske blir en rätt bra arvinge det här ändå? Men även ett intelligent barn behöver sin mors kärlek. Etna vill göra allt så bra som möjligt för det sista barnet kvar. Ibland stannar de båda till som om de hade sett ett spöke vid platsen där Tyran avled, (fastän de nu redan sett hans spöke i för sig) och då är det skönt att veta att de åtminstone har varandra.
 
Någon vi inte vet om han finns kvar i livet just nu är Vladimir. En extrem bugg hände då Vladimir skulle gå till jobbet och helt enkelt fastnade på en punkt utanför huset. Så länge så att nästa handling uppradad var "Avlida". Men eftersom han var fastbuggad stod han ändå bara kvar fastän alla staplar visade rött, så jag använde helt enkelt fusk och raderade honom. Sedan dess har jag bara spelat en gång, och trots att jag sparade kommer han tillbaka, fast fastbuggad återigen. Det är lite mystiskt, jag vet inte om vi kan räkna honom som en del av familjen än i alla fall. (Vet någon hur jag bör gå till väga så skriv gärna.)
 
 
 
 
Etna ville Vengeance bästa, det sa hon ju. Men när hon börjar märka att Vladimir helt och hållet försvunnit börjar hon bjuda hem sin chef mer och mer. Etna skulle gärna vilja ha någon att spendera sina sista dagar med, så han flyttar snart in. Vengeance kunde inte känna sig mer förråd. Det var bara några dagar sedan pappa mitt i allt försvunnit, och dessutom sedan Tyran gick bort. Han känner inget annat än hat.
 
Ett missförstått barn, vem ska förstå honom? Han kommer ihåg Rafael, mammas ex, fastän han var väldigt liten då han fanns med i bilden. Han söker upp honom i hans nya lägenhet och får lite stöd från någon som faktiskt varit med om galenskapen. Han känner att han är den enda han kan lita på.
 
 
Ja, ni ser/tror rätt. Allt hat fick Vengeance att växa upp snabbare än någon annan, och här är han som tonåring! Han fick egenskapen bra på att kyssas med åldern och har redan börjat hoppas på att träffa den rätta. Aldrig kommer han bli som sin mamma. Den rätta, helst vampyristiska tjejen som kommer orka förstå honom, orka lyssna på alla hemska barndomsminnen han kommer behöva få ur sig och som han helt enkelt kommer kunna anförtro sig åt. Han kände sig ensam, han skulle bara behöva en annan sim i sitt liv. Sin själsfrände.
 

Kapitel 12

Vladimir tar ansvar för sitt enda barn, som förhoppningsvis förblir hans enda. Vengeance var ett misstag som kan komma att bli något stort, det ska Vladimir se till. Det här kan vara värt att lägga ner tid på.
 
 
 
Tyran älskar det alternativa och funderar mycket i det tysta. Bland annat över sin läggning. Det är svårt i tonåren men det känns extra svårt för honom... Varför måste man vara det ena eller det andra? Varför är det så viktigt att ha en stämpel över någonting man är? Äh, whatever. Han hade inte hunnit skapa gemenskap med någon i skolan än. Han visste inte ens om han ville. Strulet hemma hade gjort honom till en ganska tyst person.
 
 
 
Det dröjer inte länge innan Tyran hittar sin tonårskärlek. Och tyvärr dröjer det inte länge tills Tyran tar sina sista andetag heller... Han skulle bara laga sopkompressorn som gått sönder (han hade tidigare gett sig på stereon som blev ett misslyckat försök, och självklart glömde jag bort att detta kan hända om man låter någon laga något mer efter) så Tyran elshockas. Till döds.
 
 
 
Etna vill inte inse vad som har hänt. Hon kämpar med att få bukt på elden för att kunna rädda Tyran efteråt, men det är för sent. Tyran är borta och liemannen gör det ännu mer tydligt. I tårarna blir Etna fotograferad av brandmannen, som den kändis hon är. Situationen kunde inte vara mer kall och eländig. Vad vill livet henne?!?!
 
 
 
Gammal och grå med bara en son. Hon hade givetvis Erwin, men han hade gjort klart att han ville komma ifrån familjen så mycket som möjligt. Hon ordnar en fin gravplats åt Tyran. Den lilla graven bredvid tillhör den herrelösa katten...
 
Till och med Vladimir sörjer över att Tyran är borta. Nästan mer än Etna själv! Nu är det bara Vengeance kvar, den som ska föra arvet vidare.
 
 
Vladimir har kanske inte bästa synen på uppfostran, men han tycker ändå att Vengeance ska växa upp med sin bror. Så han sätter gärna Vengeance i sysselsättning bredvid graven. Mer död, en av Etnas bättre vänner dör i deras hem när hon är på jobbet. Ligger det en förbannelse över huset?
 

Kapitel 11

Vladimir har dött!! Nej, han bara svimmat. Han såg spökhunden som spökar här, och han är riktigt feg.
 
 
 
Det är konstigt att Rafael ens vill röra i det nya barnet, men han gör det. Frivilligt. Det är väldigt konstigt. Såhär ser huset ut nu i sin helhet!
 
 
Vladimir blir till och med rätt för barnet emellanåt. Vad är det här för fejktuff vampyr?! Tyran växer upp till tonåring precis innan han ska lägga sig. Med sååå många drag från hans pappa! Vackra drag. Arvinge?
 
 
 
 
Det går inte att undvika att de är fiender längre. Rafael hoppas på att Tyran klarar sig nu när han blivit äldre. Han flyttar ut och verkar inte vara så sorgsen över det.
 
 
 
Den kvarstående familjen Vindir drar på halloweenfest. Etna håller bokstavligt talat på att dö av hunger, så hon gräver lite i kylskåpet. Tigern Vladimir visar sina skills på trummor och Vengeance växer upp!
 
 
 
Vengeance var inte den enda som fyllde år precis under festen. Erwin tjoade för fullt och Etna tog ett steg in i ålderdomen! Hon skulle bett Vladimir förvandla henne till vampyr, och bli evigt ung. Allt har gått alldeles för fort...
 
 
 
Erwin hade bestämt sig för längesedan, så fort han blivit ungdom skulle han flytta ifrån det här kaosartade huset. Han är av en finare sort, satsar på att bli Fria världens ledare med skyhög inkomst, tänker sova tungt genom alla tragedier livet kan drabba en och ge sig ut på så många äventyr han bara kan. Ungkarlsliv - here we go!
 
Samtidigt dör andra herrelösa katten för den här legacyn utanför Vindirs...

Kapitel 10

Tyran gillar inte skolan lika bra som Erwin. Han frågar väldigt mycket och blir lätt störande.
 
 
Rafael springer in från regnet då han sett en okänd man smyga sig in hos dom tidigare, och vad får han se...
 
 
 
Det är inga första bra dagar som barn för Tyran. Toaletten är ständigt ockuperad och att dessutom få se sin mamma bedra hennes far såhär öppet, det kunde inte bli värre. Rafael försöker prata om ett och annat med Vladimir, men det visar sig att Vladimir är en ond sim och visar absolut ingen hänsyn. En ond vampyr i vårt hem... Och här bor jag och min son.

Vladimir stannar hela nästa dag, och när det är dags att bege sig till jobbet för Etna blir hon tvungen att kräkas direkt hon kommit ut på gården.
 
 
 
Rafael och Etna är nu varandras värsta fiender. Etnas relation till bägge barnen har också förändrats drastiskt, främs till Tyran då som har Rafael som pappa. Etna har inga vänner kvar heller, alla i kvarteret har bestämt sig för att hata henne.
 
Vladimir fortsätter dyka upp trots att han märker att hon är gravid (fast med vem?) och han tar till och med sitt piano så att han ska kunna öva hos dem med.
 
 
 
Rafael borde ha tagit sitt pick och pack och dragit för längesedan, men han kan bara inte överge Tyran. Han vet vad Vladimir är för något, och han är här så gott som hela tiden. Han måste stanna kvar för att beskydda Tyran från den ondaste han kanske någonsin träffat i sina trollkarlsår. Han gör sitt bästa för att lägga en förtrollning över Tyran. Vladimir ska inte få lägga sina händer på honom.
 
 
Etna vill ta slag i saken och fråga om Vladimir vill flytta in, han svarar ja! Han överger sin lägenhet i stan för att leva med dem.
 
Etna och Vladimir hade diskuterat att om det visade sig att barnet var hans skulle han heta något passande, något elakt, något andra kommer reagera över. Det barnet skulle vara den karga sanningen. Och medans Vladimir var på jobbet som kriminell föder Etna sin tredje son med en tredje man.Välkommen till världen Vengeance!

Kapitel 9

Erwin känner för att ta tag i sitt tonårsliv och hitta en tjej. På gymmet finns det läckerbitar, men inga tonåringar överhuvudtaget. Vad är det här...
 
 
Han känner sig stolt och ordentlig som är den som lär Tyran att gå på pottan. Han är bra duktig, så är det bara! Han bryr sig ärligt inte talat så mycket om sina föräldrar, han har inte så god kontakt med någon av dem nu. Han ska köra sitt race och bli framgångsrik. Så vad gör det om han inte hittar en tjej direkt, de verkar ju inte ens finnas ute på stan?
 
 
 
Barnvakten får såklart rycka in då Erwin inte kan, som då han är på bal. Trots att han inte åkte dit med en dejt blev han utsedd till balens kung. Ja, vem skulle det annars bli? Han har stil, han har klass, han är en diva!
 
 
 
Etna kunde inte motstå vampyren Vladimir längre. Så som det brukar vara när man kommer för nära en vampyr blev hon som trollbunden. Hon kunde bara inte sluta träffa honom, han var alldeles för mystisk. Inte den varmaste själen, men det var trots allt det som var spännande. Etna har dessutom blivit så känd så att hon sällan behöver betala för sig ute.
 
 
Rafael fortsätter bli befordrad på jobbet. Han har härmed nu även en speciell jobbfrisyr. Han har på ryktesväg förstått att Etna träffat en vampyr i alla fall en gång. Han tänkte ta henne på bar gärning när hon var sen hem, men gården var omsvärmad av papparazzis så han besparade båda besväret.
 
Men en sak är säker, inget mer blöjbytande på ett tag - Tyran fyller år!
 

Kapitel 8

Etna och Rafael har inte pratat mycket om Etnas försvinnande under bröllopsnatten. Det känns inte som att giftermålet gjorde bandet starkare, och Rafael klarar inte av några konflikter. Är han tyst är Etna tyst.
 
 
 
De har blivit bjudna på poolparty utan pool hos en av Etnas kändis-vänner. Hela familjen är med och Erwin, diva som han är, försöker dra åt sig så många blickar han kan. Han ska också vara superkändis en vacker dag! Fast... Man måste ju dock få vara barn om man är barn.
 
 
 
På väg hem från festen växer Erwin upp och blir tonåring! Mitt på gatan. Den viktigaste prylen i hans rum är hårtorken. Håret är det viktigaste i Erwins liv, och det måste vara på topp varje morgon.
 
 
 
 
Rafael tar sig an alla tekniska uppdrag han bara kan för att försörja familjen. Lagar och uppgraderar grannskapets elektronik. Rafael är ju också trollkarl, så han tar kvasten dit han ska, i ur och skur.
 
Etna spenderar hela natten framför datorn för att chata med en vän... En vampyrvän hon lärde känna som hastigast på en krog innan det blev seriöst mellan henne och Rafael. Hon får veta att han egentligen hatar datorer *suck, som Rafael..* och är singel. Erwin kämpar uppe med läxorna.
 
 
 
Erwin har inte träffat några söta tjejer i skolan än och kan bara inte sluta tänka på barnflickan som alltid funnits där i hans liv, Wilda. Det skulle vara underbart att bli bästa vän med henne, men egentligen vill han mer... Bara det att hon är vuxen. Det fungerar inte, det fattar han ju.
 
Han försöker dock sitt bästa med att imponera på henne med sin bror. Han kan absolut vara bra på barn, han kan bli bäst på barn!

Kapitel 7

Äntligen har Etna hittat igen spåvagnen, längst bort i skogen i Bridgeport. Nu kanske hon äntligen är på rätt väg att uppfylla hennes drömmar?! Usch och tvi för att vara tidningsbud. Allt slit hon gjort, aldrig någonsin fått befordran. Aldrig mer!
 
 
Etna är på ett strålande humör och bjuder in till fest. Tyran får stå ut med lite ståhej.
 
 
 
Det är nämligen dags för bröllopsfest! Etna ville göra det så tjusigt hon bara kunde, så hon införskaffade ett kärleksvalv för deras sista sparade pengar och köpte ballonger i hennes älsklingsfärger. Men att att ha Tyran utställd i husets största rum, gästerna kunde inte annat än störa sig på barnaskriket...
 
 
 
En objuden gäst? En mörk skönhet som inte Etna bjudit in, och det var ju hon som bjöd in alla gäster tidigare under dagen. Hon verkar dessutom bara vara där för att konstant följa efter Etna... Plötsligt efter en kyss mellan Etna och Rafael brister det för den okända vampyren. Hon gapar och skriker, Vad fan håller du på med?! Minns du inte det vi hade?! Jag trodde jag betydde nåt på för dig!! Vem fan är hon?!
 
Rafael bara gapar. Visserligen hade han inte berättat för Etna om Jessica han hade ihop det med samtidigt i början. Men det var vid samma tidpunkt som Günter bodde kvar. Kan väl Etna så kan väl jag? Etna är iskall, men tänker inte fråga mer. Hon har syndat nog mycket sedan hon kom till Bridgeport själv.
 
 
 
Kvällen fortsätter med obehag för Rafael. Hur vågar man flörta med en man som precis ska gifta sig?! Inte blir det bättre av att Jessica verkar vara minst sagt instabil som står och pekar och skrattar medans paret gör sig redo vid valvet.
 
Tillslut får de genomföra giftermålet. Günter själv står till och med där bak och gråter. Av lycka eller av sorg?
 
 
 
 
Rafael lyckas schasa hem alla gäster när han tar hela 20 minuter på sig att skära upp bröllopstårtan, Günter beklagar sig om hur iskall Etna var mot honom och att hon knappt låter honom träffa sin son, och Etna drar ut till en av stans flottaste barer. Under bröllopsnatten. Var det det här vad hon kom till Bridgeport för? Två barn och en man? Hon visste inte vad hon skulle ta sig till, hur kunde det bli såhär...
 
 
 
Av en slump träffar hon hennes nya svägerska där, som inte hade dykt upp på festen. Hon undrar varför Etna är här denna speciella kväll, men hon försöker att skratta bort det. Hon har knappt pratat med sin svägerska innan, hon behöver inte veta allt...
 
Etna flirtar lite med en känd rappare i stan och är sedan hemma vid kylskåpet, vrålhungrig, kl 7 på morgonen. Hur ska hon förklara allt det här för Rafael.

Kapitel 6

Erwin växer upp till barn, ett väldigt stiligt och väluppfostrat barn. Vem hade anat? Etna förstår inte vart han fått slipsen ifrån, eller hur det här kan vara hennes son överhuvudtaget...
 
 
Erwin älskar att hålla det snyggt omkring sig, diskar åt alla, städar toaletten och duschen i ett naffs och visar redan upp sitt personlighetsdrag diva överallt där han går.
 
 
 
Etna tycker det känns helt rätt med Rafael, och han är redan en superbra pappa åt Erwin. Han är även den enda som verkar ha kapaciteten att bli befordrad och håva in extra cash. Väldigt lägligt då Etna är gravid igen! Alla hormoner och hopp om att Rafael ska kunna dra hem ännu mer pengar gör henne så pass kärleksfull att hon friar. Ringen lyser upp hela köket! Hur hade hon råd med den?
 
 
 
Etna och Rafael har hittat sitt nya lilla kärleksnäste, iglon som Erwin och barnflickan gjort tillsammans. Han är lyckligt ovetandes om vad som pågår där inne och pysslar med att göra snöänglar istället. Superskoj, speciellt då skolan ställs in för att det finns så mycket snö! Kort efter alla vintriga aktiviteter föds Tyran, en till pojke.
 

Kapitel 5

När Etna blickar in i Erwins ljusa ögon han uppenbarligen inte fått från henne, innan kvällens halloweenfest får hon ett styng av moderskänslor. Ett oskyldigt barn som bara vill ha hennes uppmärksamhet. Någon som ändå tror gott om henne i vått och torrt, än i alla fall. Hon kanske måste smida klart den där planen, det är nog dags att ta sitt ansvar...
 
 
Günter har kommit över Etna ganska bra vid det här laget. Han bor fortfarande kvar och de åker tillsammans till ett poolparty i stan några dagar efter halloween. Han själv hånar Pollys fest och hon blir rasande. Etna har inlett en flirt med kändisen Alex och får till och med blommor under festens gång!
 
 
 
Det verkar inte finnas något drama mellan Etna och Günter längre. De kan till och med sova i samma säng. Günter pallar verkligen inte med att sova på den där trånga, hårda soffan varje natt... Rafael spenderar mer och mer tid hos dem för gissa vad - han har flyttat in! De delar praktiskt taget säng båda två med Etna, och det verkar vara ok.
 
 
 
Etna börjar dock tvivla på att Günter har något gott att tillföra familjen då han aldrig blir befordrad, inte håvar in särskilt mycket pengar och tar upp Rafaels plats i sängen. Han får flytta, och i samma veva fyller Etna år och blir vuxen!

Kapitel 4

Etna försöker acceptera läget. Erwin är ganska oskyldig och Günter (egentligen Harry) verkar ändå ta på sig mest ansvar. Hon har en riktigt bekväm sits.
 
 
Fastän hon inte är inne för romansen så kan hon bara inte sluta träffa Rafael. Det är något speciellt med honom. Hon kanske måste ändra sin taktik... Kärlek kanske inte hindrar så mycket i ens liv.
 
 
 
Günter har börjat märka att något är fel. Han hoppas godtroget att det är på riktigt mellan Etna nu när dom har barn och allt, men han håller lite låg profil ett tag. Etna själv umgås med andra killar hela dagarna, på ett eller annat sätt.
 
 
Ryktena mellan Etna och Rafael har nått Günter. Han reagear som en normal människa (sim) och blir såklart hjärtekrossad. Vi har ju barn och allt?! Hur kunde du?? Hur länge har det här pågått?!? Etna önskade att hon kunde försvinna ur jorden, hon kunde inte bry sig mindre om Günter men hon ville verkligen inte att Erwin skulle växa upp bland skrik och bråk. Etna sticker iväg... Hon måste fundera ut en plan.
 
 
 
Hon var vid en nylig ekonomisk kris tvungen att sälja sin kära dator, så hon drar till biblioteket för att hacka sig in på kändisbaren inför nästa kvällen. Det verkar vara ett vampyrhak och Etna stormtrivs. Tänk om man kunde hooka upp med en vampyr... Konstigt nog verkade alla svårflirtade. Günter verkar lämna sitt ansvar lite han med efter hjärtesorgen, så barnflickan får spendera nätterna med Erwin.

Kapitel 3

Det är partykväll, som det har varit resten av kvällarna. Etna blir bjuden på fest hos killen hon flirtade med första gången i baren och självklart dyker hon upp!
 
 
 
Festen var lugn och Ena hade inte alls druckit alkohol. Ändå var hon plötsligt tvungen att springa ut på gatan och spy. Toaletterna var ockuperade och det var flera våningar ner, vilket helvete. Hon gick upp igen, helt utmattad och la sig bredvid Rafael som redan somnat. Det var inte tänkt att hon skulle sova över, men ibland däckar man på fest? Han var i alla fall glad att se henne när han vaknade.
 
 
 
Ugh. Bäst att borsta tänderna när man spytt kvällen innan. Den andra dåliga nyheten? Etna är gravid!! Hon vill bara kräkas återigen, och dessutom åt det nya nattlinnet som följde med denna graviditet. Återigen en kväljning under frukosten när hon börjar inse vems barnet är.
 
 
Ännu en fest. Bjuden av en toppkändis som inte ens ville prata med henne. Hon lyckades smita in på kändisfesten vakterna inte ens ville släppa in henne på, för att äta räkcocktail. Hon åt för att glömma, trösta sig själv och för att hon kunde. Hon kommer bli fet hur som helst.
 
Etna tog en ordentlig funderare under räkcocktailen och kom fram till en sak, hon måste försörja barnet men hon har inte råd. Jag ber Günter att flytta in! Han får veta överraskningen när barnet kommer också får vi tak över huvudet. Perfekt! Också var lille Erwin född.

Kapitel 2

Etna hade en liten hemlighet, hon hade sökt stylistjobbet när hon snackade med tatuerade tjejen förra dan! Hon får sätta stil på simmarna där, hjälpa någon ful stackare i nöd.
 

Drömmen om att bli spåkvinna fick hon nästan lägga ner direkt... Hon hittade inte spåvagnen hon hört talats om att man ska söka upp och hon behövde verkligen pengar.
 
 
 
Efter dagens första arbetsdag drog hon till en annan bar. Där hittade hon en kille som var otroligt lik Günter, en slags popidol som funnits när hon var liten, som hon startade en liten romans med.
 
 
 
Dejten slutade hemma hos Etna och Günter sov till och med över. Etna var inte inne för att hitta kärleken, men det var trots allt kul att ha lite frukostsällskap morgonen därpå. Om han nu var så mycket till sällskap...
 
 
Nästa natt var en mardröm. Vem vill vakna upp mitt i natten såhär liksom?
 
 
 
Trots orubbliga minnen från zombien ståendes vid hennes säng spenderar hon en hel dag vid stranden med att bara vara fri. Staden är nog inte så dum!
 
 

Kapitel 1

Etna svängde förbi en loppmarknad innan hon anlände till tomten och placerade ut möblerna lite prydligt. Hon var inte så intresserad av att stanna hemma i vilket fall. Hon skulle ut på stan och träffa folk! Fast först var det kanske bra att checka datorn hon hade tagit med hemifrån efter jobb...
 
 
Att bli en framgångsrik spåkvinna var hennes dröm, men det verkade inte finnas något sådant jobb att söka. Första stället hon tog tunnelbanan till var styliststudion. En tjej med mycket tatueringar, det kan ju bli vänskap!
 
 
 
Första dagen bland det nya folket var både upp och ner. Hon brände korvarna i parken, blev rådissad av alla kändisar hon försökte flörta in sig hos, skaffade sig dock en liten flört på krogen men satt tillslut själv med en flamberad drink.
 

 
Loppissängen kändes hård, men det var trots allt mycket bättre än att vara kvar på ön. Hon skulle äga en fin, skön dubbelsäng en vacker dag och det var något att se fram emot!
 
 

Etna Vindir - Inledning

Jag återuppväcker simsbloggen med att introducera en ny enmansfamilj (tills vidare) Etna Vindir!
 
 
Hon är en cool brud från ett nordisk land där vind betyder Vindir, som efternamnet. Det finns en sägen om att släktet Vindir alltid går i vind, men Etnas familj hade alltid tvivlat på henne. Hon lämnade den vindfriska kalla ön hon bott på i hela sitt liv, sviken av familjen och less på det händelselösa livet där, och flyttade till Bridgeport. Hon vill synas, hon vill leva, hon vill börja om!! Som nyfyllda 20 har hon all vind i ryggen hon kan få. Här kommer ingen hacka på henne för tatueringarna, ingen kommer döma henne för att bära så mycket svart, här hon alla möjligheter att vara precis den hon vill vara.

INFO OM ETNA VINDIR:
 
Personlighetsdrag: flörtig, upprorisk, lyhörd, naturbegåvad artist, datorsnile
Stjärntecken: oxe
Favoritfärg: svart
Favoritmusik: mörka vågor
Favoritmat: limepaj
Livsönskan: mysticismens mästare
 
vid klick på den här ikonen i menyn kommer du komma till första inlägget, alltså detta!
 


by Lisa Litzium
RSS 2.0