Kapitel 10

Tyran gillar inte skolan lika bra som Erwin. Han frågar väldigt mycket och blir lätt störande.
 
 
Rafael springer in från regnet då han sett en okänd man smyga sig in hos dom tidigare, och vad får han se...
 
 
 
Det är inga första bra dagar som barn för Tyran. Toaletten är ständigt ockuperad och att dessutom få se sin mamma bedra hennes far såhär öppet, det kunde inte bli värre. Rafael försöker prata om ett och annat med Vladimir, men det visar sig att Vladimir är en ond sim och visar absolut ingen hänsyn. En ond vampyr i vårt hem... Och här bor jag och min son.

Vladimir stannar hela nästa dag, och när det är dags att bege sig till jobbet för Etna blir hon tvungen att kräkas direkt hon kommit ut på gården.
 
 
 
Rafael och Etna är nu varandras värsta fiender. Etnas relation till bägge barnen har också förändrats drastiskt, främs till Tyran då som har Rafael som pappa. Etna har inga vänner kvar heller, alla i kvarteret har bestämt sig för att hata henne.
 
Vladimir fortsätter dyka upp trots att han märker att hon är gravid (fast med vem?) och han tar till och med sitt piano så att han ska kunna öva hos dem med.
 
 
 
Rafael borde ha tagit sitt pick och pack och dragit för längesedan, men han kan bara inte överge Tyran. Han vet vad Vladimir är för något, och han är här så gott som hela tiden. Han måste stanna kvar för att beskydda Tyran från den ondaste han kanske någonsin träffat i sina trollkarlsår. Han gör sitt bästa för att lägga en förtrollning över Tyran. Vladimir ska inte få lägga sina händer på honom.
 
 
Etna vill ta slag i saken och fråga om Vladimir vill flytta in, han svarar ja! Han överger sin lägenhet i stan för att leva med dem.
 
Etna och Vladimir hade diskuterat att om det visade sig att barnet var hans skulle han heta något passande, något elakt, något andra kommer reagera över. Det barnet skulle vara den karga sanningen. Och medans Vladimir var på jobbet som kriminell föder Etna sin tredje son med en tredje man.Välkommen till världen Vengeance!


Kommentarer
KaylaMokédé

SÅ JÄVLA SPÄNNANDE!!!!

2013-01-05 @ 21:01:18
URL: http://mokedestyle.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0