Kapitel 15

Eftersom Vengeance är så smart privatundervisar han en av sina klasskompisar hemma. Ett bra sätt att lära känna en ny tjej på om inte annat...
 
 
Hon tycker att han är en grym lärare och de börjar direkt fatta tycke för varandra! Vengeance bjuder henne på balen och det här känns ju helt okej.
 
 
 
Några dagar senare, fylld med energi efter att ha haft en så lyckad balkväll där han och June blev tillsammans, uppfyller Vengeance redan sin livsönskan - att bli Renässanssim! Han har maxat logik, måleri och alkemi.
 
 
 
 
Vengeance har skaffat ett deltidsjobb på bokhandeln och är ofta ute på stan och läser och pluggar. Ibland så sent att polisen kommer och hämtar honom. Suck, jag har ju inte ens några föräldrar... Varför ska dom bry sig.
 
 
 
Det närmar sig halloween och Vengeance har bjudit in lite folk till en halloweenfest! Det är underbart att ha ff hela tiden, men speciellt då man ska ha fest. Utklädnaden blev inte så lyckad dock... Han hade beställt något helt annat, men vad gick det att göra åt nu. Det värsta var att han inte var ensam om att vara utklädd till varmkorv heller.
 
Vengeance är sällan hemma utan mest ute på dejt med June, men så plötsligt utanför tunnelbanan händer något....
 
 
Vengeance har blivit ungdom! Så gott som vuxen! I en legacy måste en född vampyr köpa botemedlet mot vampyrism när den blivit ungdom, men eftersom han inte har råd än bär han med sig parasollet överallt... Han tillhör mörkret oavsett om han kommer fortsätta leva som vampyr eller inte.
 
 
 
INFO OM VENGEANCE VINDIR:
 
Personlighetsdrag: disciplinerad, geni, bokmal, tungsovare
Stjärntecken: våg
Favoritfärg: svart
Favoritmusik: barnmusik
Favoritmat: O-positiv (vampyrdricka)
Livsönskan (uppfylld!): Renässanssim
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0