Kapitel 4

Etna försöker acceptera läget. Erwin är ganska oskyldig och Günter (egentligen Harry) verkar ändå ta på sig mest ansvar. Hon har en riktigt bekväm sits.
 
 
Fastän hon inte är inne för romansen så kan hon bara inte sluta träffa Rafael. Det är något speciellt med honom. Hon kanske måste ändra sin taktik... Kärlek kanske inte hindrar så mycket i ens liv.
 
 
 
Günter har börjat märka att något är fel. Han hoppas godtroget att det är på riktigt mellan Etna nu när dom har barn och allt, men han håller lite låg profil ett tag. Etna själv umgås med andra killar hela dagarna, på ett eller annat sätt.
 
 
Ryktena mellan Etna och Rafael har nått Günter. Han reagear som en normal människa (sim) och blir såklart hjärtekrossad. Vi har ju barn och allt?! Hur kunde du?? Hur länge har det här pågått?!? Etna önskade att hon kunde försvinna ur jorden, hon kunde inte bry sig mindre om Günter men hon ville verkligen inte att Erwin skulle växa upp bland skrik och bråk. Etna sticker iväg... Hon måste fundera ut en plan.
 
 
 
Hon var vid en nylig ekonomisk kris tvungen att sälja sin kära dator, så hon drar till biblioteket för att hacka sig in på kändisbaren inför nästa kvällen. Det verkar vara ett vampyrhak och Etna stormtrivs. Tänk om man kunde hooka upp med en vampyr... Konstigt nog verkade alla svårflirtade. Günter verkar lämna sitt ansvar lite han med efter hjärtesorgen, så barnflickan får spendera nätterna med Erwin.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0