Kapitel 3

Det är partykväll, som det har varit resten av kvällarna. Etna blir bjuden på fest hos killen hon flirtade med första gången i baren och självklart dyker hon upp!
 
 
 
Festen var lugn och Ena hade inte alls druckit alkohol. Ändå var hon plötsligt tvungen att springa ut på gatan och spy. Toaletterna var ockuperade och det var flera våningar ner, vilket helvete. Hon gick upp igen, helt utmattad och la sig bredvid Rafael som redan somnat. Det var inte tänkt att hon skulle sova över, men ibland däckar man på fest? Han var i alla fall glad att se henne när han vaknade.
 
 
 
Ugh. Bäst att borsta tänderna när man spytt kvällen innan. Den andra dåliga nyheten? Etna är gravid!! Hon vill bara kräkas återigen, och dessutom åt det nya nattlinnet som följde med denna graviditet. Återigen en kväljning under frukosten när hon börjar inse vems barnet är.
 
 
Ännu en fest. Bjuden av en toppkändis som inte ens ville prata med henne. Hon lyckades smita in på kändisfesten vakterna inte ens ville släppa in henne på, för att äta räkcocktail. Hon åt för att glömma, trösta sig själv och för att hon kunde. Hon kommer bli fet hur som helst.
 
Etna tog en ordentlig funderare under räkcocktailen och kom fram till en sak, hon måste försörja barnet men hon har inte råd. Jag ber Günter att flytta in! Han får veta överraskningen när barnet kommer också får vi tak över huvudet. Perfekt! Också var lille Erwin född.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0