Kapitel 8

Etna och Rafael har inte pratat mycket om Etnas försvinnande under bröllopsnatten. Det känns inte som att giftermålet gjorde bandet starkare, och Rafael klarar inte av några konflikter. Är han tyst är Etna tyst.
 
 
 
De har blivit bjudna på poolparty utan pool hos en av Etnas kändis-vänner. Hela familjen är med och Erwin, diva som han är, försöker dra åt sig så många blickar han kan. Han ska också vara superkändis en vacker dag! Fast... Man måste ju dock få vara barn om man är barn.
 
 
 
På väg hem från festen växer Erwin upp och blir tonåring! Mitt på gatan. Den viktigaste prylen i hans rum är hårtorken. Håret är det viktigaste i Erwins liv, och det måste vara på topp varje morgon.
 
 
 
 
Rafael tar sig an alla tekniska uppdrag han bara kan för att försörja familjen. Lagar och uppgraderar grannskapets elektronik. Rafael är ju också trollkarl, så han tar kvasten dit han ska, i ur och skur.
 
Etna spenderar hela natten framför datorn för att chata med en vän... En vampyrvän hon lärde känna som hastigast på en krog innan det blev seriöst mellan henne och Rafael. Hon får veta att han egentligen hatar datorer *suck, som Rafael..* och är singel. Erwin kämpar uppe med läxorna.
 
 
 
Erwin har inte träffat några söta tjejer i skolan än och kan bara inte sluta tänka på barnflickan som alltid funnits där i hans liv, Wilda. Det skulle vara underbart att bli bästa vän med henne, men egentligen vill han mer... Bara det att hon är vuxen. Det fungerar inte, det fattar han ju.
 
Han försöker dock sitt bästa med att imponera på henne med sin bror. Han kan absolut vara bra på barn, han kan bli bäst på barn!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0