Kapitel 7

Äntligen har Etna hittat igen spåvagnen, längst bort i skogen i Bridgeport. Nu kanske hon äntligen är på rätt väg att uppfylla hennes drömmar?! Usch och tvi för att vara tidningsbud. Allt slit hon gjort, aldrig någonsin fått befordran. Aldrig mer!
 
 
Etna är på ett strålande humör och bjuder in till fest. Tyran får stå ut med lite ståhej.
 
 
 
Det är nämligen dags för bröllopsfest! Etna ville göra det så tjusigt hon bara kunde, så hon införskaffade ett kärleksvalv för deras sista sparade pengar och köpte ballonger i hennes älsklingsfärger. Men att att ha Tyran utställd i husets största rum, gästerna kunde inte annat än störa sig på barnaskriket...
 
 
 
En objuden gäst? En mörk skönhet som inte Etna bjudit in, och det var ju hon som bjöd in alla gäster tidigare under dagen. Hon verkar dessutom bara vara där för att konstant följa efter Etna... Plötsligt efter en kyss mellan Etna och Rafael brister det för den okända vampyren. Hon gapar och skriker, Vad fan håller du på med?! Minns du inte det vi hade?! Jag trodde jag betydde nåt på för dig!! Vem fan är hon?!
 
Rafael bara gapar. Visserligen hade han inte berättat för Etna om Jessica han hade ihop det med samtidigt i början. Men det var vid samma tidpunkt som Günter bodde kvar. Kan väl Etna så kan väl jag? Etna är iskall, men tänker inte fråga mer. Hon har syndat nog mycket sedan hon kom till Bridgeport själv.
 
 
 
Kvällen fortsätter med obehag för Rafael. Hur vågar man flörta med en man som precis ska gifta sig?! Inte blir det bättre av att Jessica verkar vara minst sagt instabil som står och pekar och skrattar medans paret gör sig redo vid valvet.
 
Tillslut får de genomföra giftermålet. Günter själv står till och med där bak och gråter. Av lycka eller av sorg?
 
 
 
 
Rafael lyckas schasa hem alla gäster när han tar hela 20 minuter på sig att skära upp bröllopstårtan, Günter beklagar sig om hur iskall Etna var mot honom och att hon knappt låter honom träffa sin son, och Etna drar ut till en av stans flottaste barer. Under bröllopsnatten. Var det det här vad hon kom till Bridgeport för? Två barn och en man? Hon visste inte vad hon skulle ta sig till, hur kunde det bli såhär...
 
 
 
Av en slump träffar hon hennes nya svägerska där, som inte hade dykt upp på festen. Hon undrar varför Etna är här denna speciella kväll, men hon försöker att skratta bort det. Hon har knappt pratat med sin svägerska innan, hon behöver inte veta allt...
 
Etna flirtar lite med en känd rappare i stan och är sedan hemma vid kylskåpet, vrålhungrig, kl 7 på morgonen. Hur ska hon förklara allt det här för Rafael.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0