Kapitel 16

Vengeance vill inte vara hemma för mycket. Han vill ut och träffa kärleken. Att han inte känner sig ensam stämmer delvis, men han kunde inte önska efter mer än att dela sitt liv med en tjej. Han börjar den nya dagen med att åka och skaffa ett jobb inom vetenskap.
 
 
Mot kvällen bestämmer han sig för att våldgästa en fest, i hopp om att träffa någon snygging. Det gör han, men bara efter några minuter blir han utkastad. Pfft, vilken jävla fest...
 
 
 
 
Pengarna börjar rulla in då han har lätt för att bli befordrad. Det betyder att Vengeance måste bryta vampyrismen, och tadaaa. En icke-vampyr! Hans svarta ögon har han ärvt från Etna, och de passar honom bra.
 
 
 
 
För att försöka skaffa sig en livspartner måste Vengance bryta med June som fortfarande är hans flickvän. Hon har visserligen också blivit ungdom, men hon är inte lika intressant som vampyrerna i stan...
 
Han har börjat hänga med Elvira Slayer en del. Hon verkar dock vilja hålla det på en vänskaplig basis, och Vengeance vill såklart mer. Han sover över, men sover inte riktigt med henne. De delar inte ens samma föda längre, eftersom Vengeance måste äta riktig mat. Inga fler plasmajuicer för honom.
 
 
 
 
Han försöker ett tag till med att bjuda in henne, men hon vill helst spendera så lite tid med honom som möjligt. Dessutom sticker hon bara mitt i allt. Hon verkar vara en sån där komplicerad vampyr, hon kanske har levt alltför länge...

Vengeance tänker inte ägna tid åt någon som inte alls verkar förstå hans vibbar, så på nästa fest träffar han Jessica Talon. Känner ni förresten igen henne...? De connectar på en gång.
 
 
 
 
När Jessica sover över vill hon faktiskt "sova över", och Vengeance börjar känna sig riktigt lycklig. Det här måste vara tjejen i hans liv. Han tar stort mod till sig bara andra gången hon besöker honom och frågar om hon vill flytta in. Hon svarar ja och någonting släpper från hjärtat på Vengeance! En stor klump som funnits där sedan bägge föräldrarna försvunnit ur hans liv. Det här kommer göra susen, han kommer läka, han är så kär.
 
 
 
 
En märklig natt väntar. Jessica måste springa upp och kräkas något så ofantligt, samtidigt som en alien ringer på dörrklockan. Nästa dag visar sig dock vad som hända skall, Jessica ska föda Vengeance första barn - generation 3 är på väg!
 
 
Vart vi känner igen henne sedan innan? Ni minns bröllopsfesten Etna och Rafael hade? Jo, hon var ju lite elak... och påträngande där.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0