Vill du vara min för evigt?

Morticia och Malcolm är kärare än nånsin. De båda tror på evig kärlek, och när Wednesday äntligen hade somnat gick de iväg en bit bort från huset för att ta ett steg längre i deras relation.
 
 
De ville bara ha något privat och intimt, helst med en någorlunda fin miljö.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marriage
 
Förlovningen hade ju redan skett för längesedan så nu var det dags! Dimman låg tät bakom klippan och man kunde höra vågorna slå emot väggarna ända hit upp. Morticia brydde sig inte ens om att ta på sig finklänningen. De bestämde sig impulsivt för att sätta slag i saken direkt efter de kommit hem från jobbet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just married!
 
Men de kunde inte stanna ute alltför länge. Snart skulle dagsljuset skölja över den övernaturliga staden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
... Försök inbilla er att dom kysstes fint!! Ja, det är tanken som räknas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wednesdays födelsedag
 
Japp, det är dags för Wednesday att växa upp och bli ett riktigt barn! Hon kommer väl aldrig vara ett "riktigt" barn eftersom hon är vampyr, inte ett vanligt barn i alla fall, men hon ska bli äldre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...
 
Hon kanske inte har lungkapacitet till att blåsa ut ljusen från det avståndet, men hon försöker!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja! Men ni ser ju. Helt skelögd och allt. Jamen nu kör vi, ett fullvuxet barn ska du bli.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär ser hon ut
 
Obrydd redan som barn. Beror på vad vi pratar om förstås, hon är ett mycket mycket smart barn kommer ni märka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Besatthet
 
Jag menade faktiskt det jag sa om smart, men något jag aldrig stött på hos barnsimmar förr är denna besatthet vid att kolla efter monster under alla sängar! She's kind of a monster herself?! Hon gör det i alla fall, hela tiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wednesdays rum
 
Hade minsann inte tagit någon bättre bild tills vidare! Ni kommer få se hennes rum bättre sedan. Rökmolnen under sängen? Jo, som jag sa, hon har en besatthet att kolla efter monster under sängen. Och när hon gjort det, blir det ett spökligt ljud också kommer denna rök. Sedan går det inte för henne att lägga sig och sova i den. Det går helt enkelt inte att välja möjligheten. "Aldrig att jag lägger mig i den sängen och sover" står det. Eller något sådant.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läxläsning
 
Wednesday är smart och blir klar med läxorna väldigt snabbt. Faktiskt, enda gången hon umgås med andra simmar/barn är då de ska göra läxor tillsammans.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Par-tey
 
Malcolm har blivit bjuden på kändisparty eftersom han är mer kändis än Morticia, utan ha gjort något för det. Han fick automatiskt 2 stjärnor efter att ha blivit förlovad och gift med henne. Morticia själv har dock bara en. Wierd thing!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mind reader
 
Han passar på att läsa lite tankar och sånt. "Mouhahaha, vad är det för folk som bor här?! Är de rika?!" Älskar den här fördelen med vampyrer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alkemi
 
Malcolm gick runt på varje våning och undersökte det stora huset. I ett litet rum i en skymd vrå hittade han alkemistationen. Han har redan varit på den som står i elixirhandlen och han kan bara inte hålla sig ifrån att tända ljusen och öppna den tjocka boken med alla elixir och formler som finns att lära sig... Nyfikenheten är för stor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Morning after
 
Det kan hända att Malcolm fick i sig en och annan drink för mycket på festen. Speciellt då han satte igång och pratade med gästerna om allt han ska åstadkomma inom alkemi (har banan ändrats? han gör ju karriär inom musik.) När han tvingade sig ut i dagsljuset för att gå ut med soporna han kräkts i stod en vit häst där. Han tror i alla fall det, man kan ju aldrig veta säkert om det här var vad han såg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad är detta?
 
Renovering, och ordentligt den här gången! Morticia har köpt en belöning för sina livslånga belöningspoäng. (Det får man alltså om man uppfyller önskningar simmen har. Det kan vara allt från att skaffa barn till att äta en tallrik med spagetti och köttfärssås.)
 
Jag valde att Morticia plötsligt skulle få ärva massa pengar från en släkting som just gått bort. Något i stil med "Dödsfallet och tidpunkten om den förfrågade belöningen är ett rent sammanträffande." Jojo, sure! Creepy sim world. Dödar sina släktingar för att få ärva.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder på sovrummet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
L-ove it.
 
Deeply in heart. Låt mig få ha det så! Ja, i verkligheten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kök
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The occult corner
 
Samma här, wouldn't thank no to it! Sjukt nöjd med tapeterna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blivande vardagsrum
 
Det lila rummet då. Älskar valvet och älskar tapeterna även där. Inte för att glömma lampan där. Detta gråa rum ni ser hör alltså till 'the occult corner' som visades.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Big update! Hoppas ni gillar det. Fortsätt komma med synpunkter/kommentarer :)
 
 


Kommentarer
Aska

Snygg lya! :D

2012-10-30 @ 23:51:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0