Den ockulta natten

Dagarna hemma med Wednesday går långsamt. Morticia läntar tillbaks till jobbet en aning, främst för att dra in mer cash till familjen. (Jag själv håller på att bli tokig hur fattigt dom har det!)
 
 
 omnomnom with vampire teeth
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dags att växa upp!
 
Men dagarna går ju ändå relativt snabbt i simsvärlden så nu var det redan dags för Wednesday att nå nästa åldersstadie i livet, småbarn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådärja, ett litet leende Morticia!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och som uppväxtritualen följer lägger man spädbarnet på golvet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...
 
Och poff så utvecklas simmen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wednesday som småbarn
 
Eller toddler, på engelska. Riktigt söt in my opinion! Toffsarna passade henne ypperligt. Då får man införskaffa lite leksaker, som "klossleksaken". Barnet ska få klossarna att passa in rätt i formerna på leksaken. Jag vill att Wednesday ska bli en smart sim så där ska jag placera henne resten av hennes småbarnsår (hehehe).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
How cute
 
Ur en fantastiskt fin far-och-dotter-kameravinkel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fullmoon is rising
 
Fullmånen är på väg upp. Varulvarna ylar, vampyrerna får något sorts psykiskt break-down (jag kan inte förklara vad det ser ut som), häxorna ler brett mot månen och älvorna sticker direkt ut i naturen. Kanske ungefär så! Spökena spökar på kyrkogården, fast vi vet ju sedan innan att de inte jämt gör det under den ockulta natten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snart uppe. Morticica går alltid ut på gården och kikar när fullmånen är på väg upp. Det är det mest fantastiska med natten, förutom att suga en främling blod förstås.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potträning
 
Såhär spenderar Malcolm sin natt. Pottränar Wednesday. Men det måste göras och jag vill att Wednesday ska hinna lära sig så mycket som möjligt! Man kan dock undra vem som ringer och stör honom?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Samtidigt utanför
 
Ja, vi får ju inte glömma zombierna. Här är den första som närmar sig huset.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den andra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-.-
 
That just looks said..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gruppträff
 
Sedan var dom några stycken. Trevlig gruppträff sådär!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, bad-ass pictures! Dom tror i alla fall att dom är sjukt läskiga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I gryningen
 
Morgonen närmar sig och då är det dags att gå och lägga sig. Fortfarande inte mörkläggningsgardiner dock, damn!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ooops! Skulle inte ha sagt det där högt. Lugn Malcolm, du drabbas inte av solljuset som läcker in. Du får väl veta sanningen då.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Happy moment
 
Det lyckliga ögonblicket när de slipper oroa sig för att brinna upp - inne. Om dom inte sätter igång och lagar mat på spisen då... Blodglögg?
 
 
 
 
 
 
 Kompis
 
Wednesday har fått en särskild present skickad till sig av en avlägsen moster (eller något sånt där). Jag älskar verkligen den här! Varje småbarn får ett, det är bara småbarnet som kan se den och så fort umgängesmätaren skulle sjunka får den direkt närhet av "kompisen" ifall barnet leker med den. Följer även upp i åldern då simmen blir barn. Kanske tonåring med? Fast det är ju lite väl löjligt, om det nu är så. Don't remember...
 
 
 
 
 
 
 
 
Fick stora klagomål av att 'Family Addams' inte är korrekt engelskt stavat på den här bilden. Jag vet det och jag lär göra fler bilder där jag skriver korrekt! Bara för eran information.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0