More supernatural changes

INFO: Det det kommer bli väldigt många uppdateringar nu i början eftersom jag helt enkelt måste "skriva" i kapp så inte själva spelandet kommer alldeles för långt. Just so you know :)
 

 
Morticia stod bara och tränade framför stereon som vanligt, när plötsligt magen gjorde ett skutt ut. Generation 2 är redan på väg!!! Dom glömde visst att skydda sig förra natten (och snabbt ska det ju gå). But kids - use protection. Don't get pregnant with a guy during the first night he moves in.
 
Ja, hon ser ju nöjd och glad ut! Hon är en familjeinriktad sim så förhoppningsvis blir hon en bra mamma. *erhm* vänta bara...
 
 
 
 
 
 
...
 
Också fortsätter vi träningen! "Not even a baby stops me."
 
 
 
 
 
 
På simfestival
 
Kvällen tog inte slut där. Trots ett utmattande träningspass fanns det ingen tid för vila. Lite trolleritricks på scenen kan kanske göra susen?
 
 
 
 
 
 
Like a zombie
 
I nya mammakläder ser hon lagomt borta ut, helt uttröttad, när hon står och dansar till showen på scenen. Hon dansar - det är trolleritricks som visas upp, ingen dansar till trolleritricks.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Väl hemma fortsätter galenskaperna och hon börjar smida onda planer åt sin nyinflyttade pojkvän. Var det ett otroligt ogenomtänkt beslut det här, Malcolm och ett barn. Eller är du bara gravid?
 
 
 
 
 
 
A cruel face says everything.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Midnight snack
 
Jaja, ät din plasmafrukt och gå och lägg dig!!
 
 
 
 
 
 
 
Färdigheternas esse
 
Också fortsätter vårdslösheten. Jag har väl visserligen lite koll på henne, jag vill ju helst att det faktiskt BLIR en generation 2 av det här. Malcolm har förresten blivit befordrad till scenarbetare och jobbar hårt på gitarren för att en dag faktiskt kunna bli musiker.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pink is ugly
 
Det kan inte vara helt lätt att vara gravid i dom här kläderna, det förstår jag. Magen växer i en skrämmande takt och kläderna byts lika snabbt. Jag är ledsen att du ens behöver gå ut med soporna såhär, men det känns helt enkelt ovärt att skapa en helt ny klädstil åt dig för bara en dag... Jag räknar med att graviditeten bara varar i en dag till.
 
 
 
 
Det är nog helt enkelt dödligt skrämmande att vara gravid i sims!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0