Spetsad bål, men aldrig en vampyr

Det är balkväll. Wednesday har precis haft ett jobbigt scenario med killen i Orange tröja (förlåt, jag minns inte hans namn) och mamma ryckte in som en blodtörstig vampyr... Eller vänta, det är hon ju? Hon vet då inte hur kvällen ska sluta.
 
Ett ledset eller glatt ansikte?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men vaf..
 
När Wednesday satt sig i limousinen, trött efter allt drama, ser hon killen närma sig genom de tonade rutorna. Det här kan ju bara inte hända...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't be too happy
 
I tron om att hon skrämde ihjäl orangea killen och att han sprang hem gråtandes till sin mamma känner sig Morticia riktigt tillfreds med livet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jaja, det var ju inte riktigt så...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingen höjdare
 
Kvällen börjar lida mot sitt slut och Wednesday springer ut på skolgården i tårar, arg och besviken över hur kvällen, hennes balkväll, kunde sluta såhär.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hon ville bara ha en dejt till balen, någon som kunde acceptera henne för den hon är. Hon behövde inte inleda någon romans ikväll, men istället snålåkte han i hennes limousin, drack alldeles för mycket och snackade skit om henne hela kvällen. Världens värsta bal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är bättre.
 
Efter sitt utbrott av känslor känner hon sig verkligen ensam. Men Wednesday orkar inte gå in till balen igen och låtsats vara glad. Hon vet att hon är något speciellt, något som ger henne tusentals blickar, av åtrå eller hat. Hon är vampyr och det är något hon aldrig kommer skämmas för.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ugh...
 
Wednesday kanske drack lite mycket hon med. Inte med mening dock. Bålen var god och hon visste inte att den var spetsad...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Chill
 
Till och med zombierna verkar ur shape idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hmm
 
Fast det kanske är lite väl nedstämt runt familjen Addams idag. Här har det precis dött en person, precis bakom husknuten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Happy moment
 
Malcolm bevittnar det hela, och går ganska uppfriskad därifrån! Inget gör en så häftig kväll som liemannen på besök.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen har vi...
 
Den lilla patetiska sidan av honom. Malcolm är helt beroende av den magiska spegeln som kan göra honom "vackrare". Suck...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 The same
 
Den enda något sånär normala varelsen hos familjen Addams idag är Morticia. Hon står vid alkemibänken långt in mot morgonen och tillverkar alltifrån vampyrsolskyddskräm till . She always stays the same! Almost...
 
 
 
 
 
 
 
 

I nästa episod har Årstider installerats, och ni får börja ta del av detta nya expansions galenskaper!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


by Lisa Litzium
>
RSS 2.0